in , ,

AdorAdor OMGOMG

De unde cumpărăm haine vintage în București? 😉 Marius Elisei ne recomandă una dintre locațiile lui preferate

Hainele vintage au cunoscut o revenire spectaculoasă, fiind îmbrățișate de entuziaști ai modei din întreaga lume pentru stilul lor unic și farmecul atemporal. Principala atracție în ceea ce privește shopping-ul de haine vintage constă în posibilitatea de a descoperi piese unice, care ies în evidență.

Experiența de a descoperi un articol cu propria sa poveste, propriul său caracter, conferă shopping-ului vintage un caracter aventuros și foarte rewarding. Întregul proces devine, astfel, un fel de treasure hunt fără hartă.

Bucureștiul, cunoscut pentru scena sa culturală vibrantă, a resimțit o renastere în iubirea pentru moda vintage. Orașul abundă de comori ascunse pentru cei dornici să exploreze un stil vestimentar unic și eclectic.

Magazinele vintage răspândite în capitală sunt adevărate bijuterii, oferind o varietate de articole și accesorii alese manual din ere demult apuse.

Nu cu mult timp în urmă, unul dintre creatorii noștri de conținut dragi pare să fi găsit o comoară în inima Bucureștiului. Căutarea sa pentru modă vintage l-a dus să descopere un loc unde se găsesc o varietate de produse remarcabile. Este vorba despre Marius Elisei, care lăuda recent, în mediul online, un magazin vintage cu haine de piele pe care l-a descoperit în capitală și de care, se pare, s-a îndrăgostit.

Marius ne-a făcut un mic haul cu cele mai recente achiziții de la magazinul în cauză, de care era extrem de mândru și încântat.

@mariuseliseiAm 5 geci de la ei 🥹👏🤍Magazinul îl gasiti in Bucuresti pe str Ion Brezoianu nr9 🤍♬ Si No Estás – iñigo quintero

La finalul clipului, el atașează ID-ul de Instagram al magazinului, împreună cu câteva cadre din interior, pentru a ne fi mai ușor să-l descoperim și noi, dacă se întâmplă să trecem pe lângă el.

Tu pe unde te plimbi atunci când vrei să-ți mai adaugi niște lucruri vintage în colecție?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kris Jenner

Cine are ziua de naștere pe 5 noiembrie? Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” (și Kris Jenner își sărbătorește ziua de naștere azi)

Laura Giurcanu, spotted alături de fostul ei 😳