in ,

AdorAdor OMGOMG

De Halloween, Fanta și VMLY&R au deschis porțile celei mai înfricoșătoare case din București: Fanta Haunted Mansion

Hey, you!

Hai să vorbim despre Halloween și cum Fanta l-a sărbătorit într-un mod inedit și înfricoșător! 

Anul acesta, Fanta și agenția VMLY&R au pregătit ceva cu adevărat special pentru fanii lor în timpul celei mai înspăimântătoare nopți din an. Cu o campanie denumită „Fanta Haunted Mansion,” au transformat Bucureștiul într-o adevărată casă bântuită.

Despre ce este vorba?

Toată aventura a început pe 16 octombrie, odată cu înscrierea fanilor pe o platformă special creată pentru acest eveniment. Apoi, timp de 7 zile, curajoșii s-au aventurat într-o casă misterioasă pentru a rezolva enigme și a descoperi misterul dispariției locuitorilor Casei Bântuite Fanta. Cu fiecare zi care trecea, tensiunea creștea, iar dorința de a ajunge la petrecerea de Halloween devenea mai mare.

Tururile au fost atât de populare încât au fost complet rezervate din momentul deschiderii înscrierilor. Participanții au experimentat o adevărată tornadă de emoții și adrenalină, testându-și limitele și explorând latura înfricoșătoare a realității. Sună ca activitatea perfectă de Halloween, fie că ești alături de prieteni sau nu!

Petrecerea de Halloween

Dar adevărata culme a acestei aventuri a fost petrecerea de Halloween care a avut loc în casa misterioasă de pe strada Eminescu 27. 

Invitații au inclus și creatori de conținut celebri, care s-au aventurat în casa pentru un tur plin de groază. Nume precum @CristinaOne, @CristinaCiobănașu, @RobertȘtefănescu, @Skizzo, @Cudeea, @Ilinca Munteanu și @EdiBrandabură au dat atmosfera petrecerii o notă specială. 

S-au întrecut în costume și machiaje, și au creat o atmosferă bântuită și înfricoșătoare împreună.

Pentru cei care nu au avut șansa de a se aventura în Casa Bântuită, Fanta a pregătit și o aplicație, unde fanii au avut ocazia de a câștiga premii speciale. De la vouchere de cumpărături la console de joc și chiar invitații duble la Experiența Haunted Mansion, toată lumea a avut șansa de a se bucura de Halloween într-un mod unic.

După cum reiese din această poveste (de groază), Halloween-ul anului 2023 a fost cu adevărat unul special, plin de mister și adrenalină. 

Fanta a reușit să sperie plictiseala și să ofere fanilor săi o experiență de neuitat. Cu povești pline de mistere, fantome și creaturi ciudate care pândesc din umbră, această sărbătoare a fost cu siguranță una de neuitat pentru noi.

Ba chiar am impresia că această petrecere a fost perfectă pentru Generația Z și pentru toți cei care se simt plini de vigoare în general!

Aștept cu nerăbdare să văd ce surprize ne pregătește Fanta pentru Halloween-ul viitor! Tu ce zici?

Ai lua parte la o astfel de petrecere? Eu cu siguranță nu aș rata-o, dacă aș locui în București.

Te las cu articolul acesta până când te gândești tu dacă ai participa sau nu. Între timp, lasă-mi un sfat pentru alte articole.

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Povestea noii case a lui Marilu Dobrescu. 🥹 Află cum au decurs vizionările și de ce a ales-o fix pe aceasta!

Bows are in! Noul trend al momentului pe TikTok 😌