in ,

AdorAdor

De ce vom fi mereu cu gândul la relația lui Jesse Rutherford și Devon Lee Carlson?

Din lumea modei și a muzicii, relația dintre Jesse Rutherford și Devon Lee Carlson a fost una care a captivat atenția și inimile fanilor.

De la debutul lor în anul 2015 ca un cuplu care și-a unit drumurile, povestea lor a fost una presărată cu momente publice și proiecte colaborative care au transmis o imagine fermecătoare și plină de iubire.

Deși despărțirea lor a fost confirmată în noiembrie 2021, urmele unei relații solide și influente rămân adânc în memoria fanilor, lăsând o amprentă puternică în lumea lor.

Și, mai ales, în inima mea…

Începuturile lui Jesse Rutherford și Devon Lee Carlson

Relația lor a început într-un mod firesc, pornind de la o prietenie profundă care s-a transformat într-o poveste de iubire la începutul anului 2015.

Fiind figuri influente în lumea muzicii și modei, interesul pentru relația lor a crescut exponențial. Fanii erau îndrăgostiți de cei doi.

Proiectele lor personale

Pe lângă relația lor personală, cei doi s-au implicat în proiecte comune. Devon, împreună cu mama și sora sa, a fost co-fondatoare a Wildflower Cases, o companie ce a câștigat atenție datorită designurilor distincte de huse pentru telefoane, atrăgând aprecierea unor vedete precum Bella Hadid și Lana Del Rey.

Spiritul lor colaborativ a mers dincolo de viața personală. Devon, datorită relațiilor sale în domeniul modei și al social media-ului, a putut realiza parteneriate cu branduri precum Marc Jacobs și Louis Vuitton.

În același timp, Jesse și-a continuat eforturile muzicale cu The Neighbourhood, construindu-și propria cale în industria muzicală.

Cum a fost cu despărțirea?

Cu toate acestea, în noiembrie 2021, zvonurile despărțirii lor au început să circule.

Chiar dacă inițial nu au confirmat sau infirmat speculațiile, într-un interviu ulterior acordat în 2022 pe podcastul „Call Her Daddy”, Devon a vorbit deschis despre despărțirea lor, afirmând că a fost o decizie comună și amiabilă.

A subliniat absența oricărui conflict și a evidențiat faptul că au rămas prieteni și susținători unul pentru celălalt după despărțire.

Modul lor matur și amiabil de a gestiona despărțirea a stârnit admirația fanilor, evidențiind un mod abordare respectuoasă în vederea încheierii unui capitol semnificativ din viața lor.

În viziunea mea, cei doi erau un cuplu de excepție.

Se potriveau mănușă și aveau cele mai estetice fotografii împreună. Momentele dintre ei păreau mereu magice, pline de dragoste și tandrețe și pot să spun, for sure, că nu voi uita eu, o simplă privitoare, relația lor.

Tu ce știai despre cei doi?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Brand Power Summit 2023, conferința despre sustenabilitate și implicarea brand-urilor, are loc în 10 noiembrie la București!

Hot nails alert! 💅🏻 Noile unghii marca hot.in.nailz sunt favoritele noastre