in

AdorAdor

De ce pare că toți influencerii noștri favoriți iubesc gogoșile Chez Marie Confiserie? Hai să descoperi povestea acestui cake boutique delicios!

Hey, you!

Ai auzit de Chez Marie Confiserie? Dacă nu ai văzut până acum nicio postare pe Instagram despre ei, haide să îți spun eu câteva lucruri interesante.

Poate după aceea, o să înțelegi mai bine de ce influencerii noștri favoriți iubesc acest cake boutique!

Poveste cu emoție

Să începem cu începutul! Chez Marie Confiserie a pornit din dorința de a oferi dulciuri de cea mai înaltă calitate celor dragi. Însă în România, mai exact în București, a fost greu să găsești deserturi care să respecte anumite restricții alimentare și care să fie delicioase. Așadar, Chez Marie a venit cu ideea de a deschide acest ,,Cake Boutique’’.

Profesionalism

Spre deosebire de alte patiserii sau cofetării care se ocupă cu acest gen de deserturi, Chez Marie Confiserie este singurul cake boutique al cărui patiser este ,,singurul din Romania ce a fost pentru 15 ani, Chef patiser&cofetar la un restaurant/hotel cu 3 stele Michelin din Germania.’’

În urma a mulți ani de experiență în domeniul organizării evenimentelor și aprofundării pieței, aceștia le aduc oamenilor o experiență culinară de neuitat, una exclusivistă, sănătoasă și complet diferită de tot ceea ce există.

Gama diversificată de produse este un festin pentru simțurile tuturor. Oferă torturi, macaroons și eclere, asta ca să enumăr câteva dintre deserturile din gama lor.

Deserturi instagramabile

De ce este iubit acest cake boutique de influenceri? Ei bine, nu e prea greu de ghicit. Cu atâtea deserturi care să arate atât de delicios, o poză se potrivește la perfecție în feedurile de Instagram.

De la decorul gândit cu multă grijă pentru estetică și la gustul desăvârșit, cred că toată lumea este de acord cu mine că produsele Chez Marie Confiserie sunt favoritele tuturor.

Rețete baby friendly

Ceea ce mă impresionează cel mai mult este faptul că această cofetărie are în vedere nevoile celor mici. Deserturile lor sunt pregătite cu ingrediente de calitate superioară, care sunt sigure pentru copii, fără adaosuri inutile de zahăr sau coloranți artificiali. De asemenea, oferă opțiuni fără alergeni, ceea ce este de mare ajutor părinților de micuți cu nevoie alimentare specifice.

În plus, personalul prietenos și servirea impecabilă creează o atmosferă primitoare, care te fac să te simți ca acasă. Cake boutique-ul Chez Marie Confiserie este cu adevărat o oază de dulcețuri pentru toate persoanele cu gusturi fine și un loc minunat pentru a crea amintiri dulci în familie. Cu siguranță este de recomandat pentru persoanele de toate vârstele care își doresc o experiență de neuitat.

Tu ce părere ai despre acest cake boutique? Ai vizita țara minunată a deserturilor de înaltă calitate?

Dacă da, spune-mi într-un comentariu ce prăjitură ai comanda!🍰

Nu uita să îmi lași un sfat pentru alte articole și ne auzim data viitoare.

Bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Puppy yoga? Yes, please! Hai să afli unde poți face yoga cu cățeluși în București

În brațele cui se întorc în fiecare seară influencerii tăi preferați? 🫠