in

OMGOMG

De ce nu ar trebui să folosim serumuri pentru gene? 🤔 Catincca ne spune mai multe despre efectele negative ale produsului

Recent, populara influenceriță de beauty, Catincca, a abordat o problemă delicată care ține de utilizarea serurilor pentru gene. Într-un TikTok recent, ea a tras un semnal de alarmă cu privire la aceste produse și impactul lor asupra aspectului și sănătății noastre.

De ce nu ne plac serumurile pentru gene?

Aceste produse, promovate ca remedii miraculoase pentru a obține gene lungi și dese, pot avea consecințe neplăcute.

Conțin adesea substanțe chimice puternice care pot avea efecte negative asupra ochilor și pielii din jurul lor. Pe lângă faptul că unele pot cauza iritații, roșeață sau chiar reacții alergice, Catincca a evidențiat că aceste seruri pot accelera îmbătrânirea prematură a pielii din jurul ochilor.

Serumurile pentru creșterea genelor conțin adesea ingrediente care subțiază pielea și o fac mai vulnerabilă în fața ridurilor și liniilor fine. Aceste substanțe pot afecta elasticitatea pielii, ceea ce, în timp, poate duce la aspectul de îmbătrânire prematură.

Catincca, cunoscută pentru sfaturile sale în domeniul frumuseții, subliniază necesitatea de a fi atenți cu ceea ce aplicăm în zona delicată a ochilor. În loc să optăm pentru serumuri care pot avea consecințe neplăcute, este recomandat să ne concentrăm pe metodele naturale sau alternative pentru a avea gene sănătoase și frumoase.

@catincca Serumurile de gene imbatranesc poelea prematur: prin “topirea” grasimii din jurul ochilor, cearcanele, ridurile si vasele de sange sunt mult mai vizibile, ochii arata mai cazuti…etc. Also pentru cine are ochi deschisi la culoare, serumurile pot sa intunece culorea ochilor😰 #lashserum #bonilash #nanolash #gene #lashes #beauty #romania #5pasidebine #fyp #foryou #misiuneatiktok #zyxcba #frumusete #sfaturi #sfaturibune #viral #skincare #skintok #ingrijireapielii #beautyhacks #tipsandtricks #makeup #ingredients #prostaglandin #antiaging #prostaglandina #ingrijireagenelor #glowup #selfcare ♬ Smooth Operator (TikTok Remix) – Pandora’s Box

Deci, dacă îți dorești gene îngrijite, este esențial să fii atent și să eviți produsele care pot cauza daune colaterale.

Sănătatea ochilor și a pielii din jurul lor merită mai mult decât riscul de a obține niște gene lungi pe termen scurt, dar cu consecințe nedorite pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Alex Trif

Ce zodie e Alex Trif – și ce spune asta despre el

Delia prezintă albumul „Flex”, o incursiune de 13 piese în universul complex al artistei