in ,

OMGOMG

De ce Gami OS și Ioana Sfinxul sunt imaginea unui cuplu perfect?

Cine sunt Gami OS și Ioana Sfinxul?

Gami OS, pe numele său real Andrei Gavril, este un YouTuber faimos care s-a făcut cunoscut inițial prin canalul său de gaming, apoi prin alianța cu alți colegi de breaslă populari precum Selly, un nume pe care toți îl cunoaștem at this point.

Gami a câștigat cea mai multă notorietate prin faptul că a făcut parte din cunoscuta trupă 5 GANG și avea cele mai haioase versuri care se potriveau mănușă personajului său online.

În prezent, el postează constant video-uri pe YouTube, menite să fie o sursă de divertisment și umor pentru urmăritorii săi. Personalitatea sa plăcută și glumele presărate pe ici, pe colo, au fost cele care i-au adus fani și recunoaștere.

El este într-o relație de mai bine de câțiva ani cu Ioana Sfinxul, pe numele ei real, Ioana Pintilie. Cei doi postează adesea împreună pe diferite platforme de social media și pot spune că sunt cel mai adorabil cuplu pe care am pus vreodată ochii!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioana Sfinxul (@ioanasfinxul)

De ce sunt #CoupleGoals?

În timpurile în care trăim, mai rar să vezi o relație atât de strânsă în mediul online. Când mă uit la video-urile postate de cei doi pe TikTok mă înduioșez teribil și pot doar să aspir la acest nivel de cuteness.

În lumea YouTube-ului românesc, există multe cupluri celebre, dar puține reușesc să captiveze publicul și să se impună ca imaginea unui cuplu perfect.

Atunci când doi oameni foarte tineri reușesc atât de grațios să ofere și content bazat pe relația lor, îmi este imposibil să nu admir susținerea reciprocă de care cei doi dau dovadă.

Ioana chiar și-a deschis propriul ei canal de YouTube, în caz că nu o urmăriți deja, și este și foarte activă pe TikTok, unde postează o multitudine de subiecte: de la GRWM și story time-uri, la rețete pentru iced coffee și clipuri menite să își facă audiența să se distreze.

O mai putem vedea pe Ioana și pe contul de TikTok al lui Gami, unde, cu glume amuzante și momente comice, amândoi reușesc să aducă o notă de veselie în mediul online și să arate că se poate face și haz de necaz în momentele mai complicate dintr-o relație.

@gamiursu e in camara?♬ original sound – GAMI


Overall, cu fiecare clip și moment petrecut împreună, ne arată că parteneriatul sănătos și fericirea în doi pot fi obținute prin autenticitate și iubire necondiționată!

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum e la MINA, primul spaţiu imersiv din România şi cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est

Cine sunt concurentele Love Island, care se „luptă” pentru 50.000 de euro