in ,

De ce a schimbat Theo Rose numele fiului ei?

Acum, numele de familie al bebelușului amintește de numele de familie al tatălui

Theo Rose este una dintre cele mai în vogă cântărețe la momentul actual. Cu siguranță o cunoști pentru muzica sa plină de viață, vocea antrenată și impecabilă și pentru colaborările sale. De curând, aceasta a devenit mămică, iar băiețelul ei Sasha Ioan o face extrem de fericită.

Ce nume poartă copilul lui Theo acum?

În câteva dintre interviurile recente, aceasta a confirmat că numele de familie al băiețelului ei a fost chiar numele ei. Se pare că la naștere, acesta a fost trecut cu numele de familie al mamei, deoarece Theo Rose și tatăl copilului, Anghel Damian, nu sunt căsătoriți. Cu toate că în mod tradițional bebelușul poartă numele tatălui, la momentul respectiv aceasta a fost cea mai bună decizie pentru cuplu.

Așadar, nu este vorba despre prenumele bebelușului, ci despre numele de familie al acestuia. Acum că i-au schimbat numele, cântăreața glumește spunând că ,,și-a înmatriculat fiul” pe numele partenerului său acum.

Alte noutăți

De asemenea, Theo Rose a anunțat faptul că bebelușul are deja o nașă: Raluca, sora cântăreței. Aceasta declară că i se pare firesc ca sora ei să devină părintele spiritual al lui Sasha. Ba chiar mai mult, Theo spune că sora ei chiar a visat (la propriu, cu câteva seri înainte de a fi întrebată) că avea să devină nașa băiețelului.

Cu toate că este proaspătă mămică, Theo este deja recuperată de la naștere. Aceasta s-a întors deja înapoi la muncă, iar proiectele în care a fost implicată înainte de Sasha au fost reluate. Așteptăm cu sufletul la gură noile sale proiecte.

Ce anunță viitorul?

Desigur, nimeni nu poate să prezică viitorul. Cu toate acestea, putem plănui. Theo Rose și partenerul ei plănuiesc să îi ofere un frățior sau o surioară fiului lor. Artista spune însă că nu se grăbesc, ci că se bucură de momentele cu fiul lor, așa cum este normal.

Până una-alta, Theo Rose se bucură de momentele de proaspătă mămică. Deși este dificil, ea spune că s-a împăcat cu gândul nopților albe, însă consideră că ea și partenerul ei au fost norocoși.

După spusele artistei, ea și partenerul său nu au întâmpinat dificultăți prea mari în viața de părinte până acum.

Băiețelul acestora și-a reglat somnul aproximativ după prima lună, lucru care face diferența în viața oricărui părinte. Și nu doar atât, dar parcă este mai ușor să te bucuri de momentele cu familia atunci când și corpul și mintea ta se simt bine.

Până când vom mai afla detalii despre viața personală a lui Theo Rose, putem fi siguri că va lansa muzică nouă care să ne bucure urechile și sufletul.

Între timp, ea se bucură de copilașul ei, Sasha Ioan, și spune că abia acum ,,respiră cu adevărat”.

Dacă vrei să citești știri și articole relevante pentru tine, dă click aici și lasă-ne un pont. Spune-ne ce ți-ar plăcea să afli, sau despre cine citești tu cu drag.

De restul ne ocupăm noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Primul tatuaj: tot ce trebuie să știi

Cine are ziua de naștere pe 11 septembrie?