in ,

AdorAdor OMGOMG

De acum, în haină de sărbătoare. Vezi cum te așteaptă Nectar în preajma Crăciunului: decorațiuni, delicatese și atmosferă cozy

Iarna și-a făcut simțită prezența la Nectar Juice Bar, locul preferat al iubitorilor de sucuri și cafea din București, unde atmosfera caldă și primitoare te îmbrățișează încă de la intrare.

Acest colț de rai, fondat de influencerul român Andreea Suciu, devine și mai fermecător, odată cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă.

Privit de afară, Nectar s-a îmbrăcat în haine de sărbătoare, cu un decor de poveste, care captează atenția pentru oricui trece pe lângă el. Culorile alese cu grijă au un iz specific Crăciunului, armonizându-se perfect cu atmosfera acolă, plină de căldură și liniște a cafenelei.

Cu funde roșii și luminițe de Crăciun, superba cafenea devine locul ideal pentru a captura amintiri frumoase și atmosfera de sărbători într-un photoshoot urban.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cătălina Avădănii (@caaati)

Și, dacă ești deja acolo, de ce să nu arunci o privire în interior?

Atmosfera este extrem de primitoare, emanând o liniște prietenoasă, perfectă pentru o pauză relaxantă. Nectar Juice Bar a reușit să creeze un spațiu în care te simți ca acasă, iar detaliile interioare aduc un plus de calitate întregii experiențe.

Produsele oferite sunt la fel de minunate ca întreaga atmosferă. Cu exteriorul deja pe fază pentru Crăciun, interiorul a fost, desigur, la fel de pregătit să întâmpine această perioadă magică. Meniul a fost actualizat pentru a coincide cu spiritul sărbătorilor.

Ciocolata caldă cremoasă și rulourile cu scorțișoară așteaptă să fie savurate, oferindu-ți o experiență excepțională în timp ce îți scrii lista de dorințe pentru Crăciun și te gândești la cadourile pentru familia și prietenii tăi.

La Nectar Juice Bar, sărbătorile nu sunt doar o perioadă din an, ci o experiență de neuitat. Înconjurați de frumusețea iernii și de deliciile speciale ale sezonului, te vei simți ca și cum ai fi pășit în propriul tău colț de basm. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Hai să vedem cum a fost la premiera filmului Renaissance 🪩

Londra și Andreea la pătrat. Vezi cum a fost experiența Andreei Esca și a Andreei Berecleanu în Anglia, la evenimentul de lansare a celui main nou calendar marca Pirelli