in ,

AdorAdor OMGOMG

Totul despre Dayana: Vârstă, Carieră și Relație

Hai să descoperim împreună cine este Dayana si, cum a început cariera ei în industria muzicală!

Totul despre Dayana Vârstă, Relație și Carieră

Dayana, tânăra artistă de peste Prut, reușește să cucerească sufletele ascultătorilor cu versurile ei atent alese și diversificate. Ea își clădește prin intermediul proiectului său muzical, o reputație plină de emoție, care este din ce în ce mai vizibilă și mai relevantă în industria muzicală din România.

Dar, cine este Dayana?

Sub numele de scenă „Dayana”, Diana Sturza, tânăra moldoveancă din Republica Moldova, în vârstă de 24 de ani, compune versuri, pe care le și cântă. Ea cochetează cu muzica încă de la o vârstă fragedă, urmând câțiva ani mai târziu să își dezvolte și pasiunea pentru songwriting.

Până să înceapă să facă pași înspre a-și dezvolta latura artistică, Dayana nu era o străină față de muzică, ea provenind dintr-o familie de artiști. Mama ei, Ina Sturza, fiind cunoscută pentru genul muzical lăutăresc pe care îl abordează și, prin intermediul căruia, se bucură de un mare succes.

Sursă imagini Instagram: @itsdayanaofficial

Despre cariera artistei Dayana

2020 a fost anul de maximă importanță pentru cariera muzicală a Dayana, fiind anul în care s-a lansat ca artistă solo. Deși a descoperit atracția către muzică încă din copilărie, aceasta nu a fost dintotdeauna singură, doar ea și cu muzica ei. Talentul acesteia a fost conturat sub tutela celor din Millenium Band timp de trei ani. Abordarea diversificată a genurilor muzicale din cadrul trupei Millenium, și-a spus cu siguranță cuvântul, în ceea ce privește perspectiva actuală a artistei Dayana.

De-a lungul timpului, Dayana și-a făcut simțită prezența și peste hotare, colaborând cu nume cunoscute ale muzicii internaționale, precum, Scott Rill sau Camidoh, cu care a colaborat la melodia „Up For Love”, aceasta fiind ascultată de o mare parte a ascultătorilor de muzică din Africa, fiind „pe val, acolo în Africa”, după cum spune chiar Dayana printr-o intervenție în cadrul emisiunii La Măruță.

Fiind o adeptă a descoperirii de noi orizonturi, Dayana a ales să împărtășească cu fanii ei, la Nuba, în București, primul ei album în limba română, numit “Nostalgic”, la scrierea căruia a colaborat împreună cu nume precum, Daniel Antonescu, Andreea Vîlcan, DOMINO, Andrei Ursu si alții.

La fel ca mulți alți artiști din România, Dayana a lucrat la noul album sub aripa celor de la Global Records, imaginea acesteia devenind și mai vizibilă în industria muzicală din România, în urma începerii acestei colaborări.

Albumul „Nostalgic”, este cu adevărat nostalgic și plin de emoție, la fel ca și personalitatea ei, un amalgam de emoții. Într-un scurt interviu acordat celor de la Global Records, Dayana a menționat că de multe ori o copleșesc emoțiile și, că încă nu a învățat să le gestioneze, însă știe că ieșirea din zona de confort este cheia adevărată a succesului.

Printre recentele colaborări ale Dayanei, se remarcă o colaborare puternică cu nume mari ale industriei muzicale din România. Concret, vorbim de o variantă a melodiei lui Emmy Meli, numită „I am woman”, alături de Alina Eremia, AMI, INNA, Iuliana Beregoi, Nicole Cherry, Olivia Addams și Yuka. Reinterpretarea artistelor marchează o colaborare de o simbolistică profundă, dorind să importalizeze puterea feminină pe note muzicale chiar de 8 Martie, Ziua Femeii.

Dacă vrei să cunoști și mai bine latura muzicală a Dayanei, hai să ascultăm albumul „Nostalgic” împreună! Îți las și trimitere pe Spotify chiar aici.

Dar despre relații?

Dayana este destul de rezervată în a oferi informații despre viața ei personală, în special când vine vorba despre capitolul „dragoste”, însă, atât titlurile, cât și versurile melodiilor de dragoste pe care aceasta le compune și le cântă, ar putea avea ca sursă de inspirație o situație actuală sau, de mult trecută de iubire.

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce înseamnă WYD în mesaje, Whatsapp, Snapchat și altele?

Totul despre Mihai Stan: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Mihai Stan: Cine este, Vârstă și Carieră