in

OMGOMG

Dayana redefinește retroul în „Trece viața”

Trec zilele pe rând, spre nicăieri zburând…

Dayana s-a decis să ne treacă prin toate stările posibile cu muzica ei. Cea mai nouă piesă semnată de artistă, „Trece viața”, curge melodic la fel de lejer precum trecerea timpului. Piesa te va regăsi valsând sau pierzându-te melancolic printre cele mai frumoase amintiri, amintiri în care vinilurile se învârtesc pe pick-up, iar sunetele creează o atmosferă plină de farmec.

Versurile și linia melodică au fost scrise de Dayana, iar producția muzicală a fost realizată de DOMINO.

,,Piesa <> e inspirată de una dintre piesele mamei mele, care se numește <>. Am scris versurile cu gândul la ea, pentru ea, însă după ce am văzut reacțiile oamenilor la mica părticică pe care am postat-o, am decis să o păstrez pentru mine. Sper să vă placă.” ne spune Dayana.

Dayana este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova care reușește să îmbine cu succes diverse genuri muzicale cu fiecare lansare. Pasiunea pentru muzică a definit viața artistei încă din copilărie, când a început să își descopere propriul stil muzical. Dayana și-a început cariera muzicală ca artist independent, reușind să adune mii de ascultări pe toate platformele de streaming și colaborând cu unii dintre cei mai importanți DJ din estul Europei, precum UNKLFNKL, PHARAØH, Robert Cristian și Scott Rill. Emoția pe care Dayana o transmite în fiecare piesă este motivul pentru care fanii îi sprijină orice lansare. În 2023, artista a colaborat cu Camidoh, un artist în ascensiune pe scena Afropop, pentru piesa “Up For Love”, cu bine-cunoscutul producător SICKOTOY, pentru piesa “Into The Light” și a lansat piesa “Need You”, un adevărat imn Eurodance. Recent, artista s-a dedicat lansărilor în limba română, explorând prin versuri diverse stări omenești. Piese precum ,,Tată adevărat” sau ,,Aș mai vrea să fiu copil” au stârnit mii, chiar milioane de reacții de la oamenii din online, datorită sincerității artistei și a sound-ului melodic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Irina Rimes, o nouă poveste de iubire în franceză: „L’hiver avec toi”

Minelli se întoarce la versurile în limba română și lansează “picpocpac”