in ,

Totul despre David Măruță: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre David Măruță: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

În cazul în care ai trăit sub o piatră până acum și nu ai nici cea mai vagă idee cine este David Măruță, probabil vei fi surprins că el este fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță.

În acest articol vom afla totul despre David Măruță, unul din cei mai celebri copii din România. Vom afla cine este puștiul, ce vârstă are, de asemenea, vom trece prin biografia lui și vom afla cum arată azi cariera lui David.

Hai să descoperim împreună totul despre David Măruță!

Cine este David Măruță?

David Măruță este fiul cântăreței Andra și al lui Cătălin Măruță, moderatorul de emisiuni TV. Acesta este primul lor copil, care, chiar de la naștere, a primit destul de multă atenție din partea presei.

Fiindcă părinții lui formează un celebru cuplu românesc, David a intrat destul de repede în online, descoperind treptat și de la o vârstă fragedă meseria de influencer.

Ce vârstă are David Măruță?

În primul sezon al emisiunii Românii au Talent, Andra Măruță era însărcinată. Ea a născut în data de 17 martie 2011. Așadar, David, fiul ei, are frumoasa vârstă de 13 ani și este în zodia pești.

O scurtă biografie a lui David

Cum am spus și mai mult, la scurt timp după nașterea lui David, acesta a început să primească mai atenție din partea presei, iar Andra și Cătălin, părinții lui, nu s-au ferit să vorbească public despre el.

Într-un fel, David s-a născut sub o stea norocoasă. O familie iubitoare, care l-a călăuzit către ce înseamnă să fii antreprenor. Astăzi, băiatul a strâns o bază de fani destul de mare pe conturile lui sociale. De exemplu, pe Instagram are 131 de mii de urmăritori, în timp ce pe canalul de YouTube are aproape 80 de mii de abonați. Nici contul lui de Facebook nu este mai prejos. Acolo are peste 300 de mii de urmăritori.

În paralel cu activitatea ca și creator de conținut, David merge la școală ca orice alt copil și, de asemenea, are o pasiune pentru fotbal. Anul trecut, copilul a mers în primul lui cantonament la Școala de Fotbal al Rapidului.

Primul meu cantonament și nu pot să vă spun cât de fericit sunt că am făcut parte din această experiență extraordinară! Antrenamente intense, meciuri frumoase și lecții prețioase – despre asta a fost vorba săptămâna asta! Aventura asta mă duce mai aproape de visul meu, a declarat David Măruță pentru Viva.ro

Cum arată astăzi cariera lui David

Astăzi, în cazul lui David Măruță putem vorbi deja despre o carieră, chiar dacă încă nu are buletin.

Puștiul a înțeles deja cum stă treaba cu partea de creare de conținut, de asemenea, își urmează și pasiunea, iar în 2023 a debutat și într-un film, care a stârnit câteva controverse, în speciale legat de sora lui de 8 ani, Eva Măruță.

Alături de Alex Bogdan, Eva și David Măruță au jucat în filmul „Tati part-time”. Cei doi sunt protagoniștii noului film realizat de Vidra Productions. Filmul urmărește relația dintre Iustin, un avocat tânăr al cărui viitor promițător este dat peste cap de o vizită neașteptată de la fina lui, Maya.

Andra și Cătălin Măruță sunt mândri de atât de Eva, cât și de David. Cele două vedete își însoțesc copiii pe platourile de filmare și sunt emoționați atunci când îi văd în timp ce joacă își joacă rolurile.

Tu îl urmărești pe David Măruță? Scrie-ne pe „Ai un pont?” și povestește-ne de ce îți place. Abia așteptăm mesajele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Iustin Petrescu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Iustin Petrescu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

poll leonardo dicaprio vs brad pitt

Care este actorul tău preferat?