in ,

Totul despre David Laid: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre David Laid: Cine este, vârsta, biografia, cariera

David Laid este un model al lumii fitnessului, antrenor personal, antreprenor de succes și influencer.

Cine este David Laid?

S-a făcut remarcat datorită transformării fizice remarcabile și prin impactul pe care a reușit să îl aibă în comunitatea online după această schimbare.

Ce vârstă are David Laid?

Născut în 29 ianuarie, în Statele Unite ale Americii, la doar 26 de ani, David Laid este o figură foarte cunoscută în lumea fitnessului. Este un model inspirațional ca personalitate în social media și o prezență foarte apreciată de urmăritorii săi.

Biografia lui David Laid

Ca elev, David Laid a fost o victimă a bullying-ului. Tatăl lui murise când David Laid avea doar doi ani. În plus, colegii râdeau des de picioarele lui de găină și era respins continuu din cauza aspectului fizic slab și aparent bolnăvicios. Colac peste pupăză, la vârsta de 14 ani a și fost diagnostical cu scolioză. Toate acestea l-au determinat să înceapă încă de la o vârstă fragedă să își manifeste interesul față de sculptarea propriului corp prin fitness și culturism. Tot la 14 ani, déjà improvizase greutăți și le folosea pentru a face exerciții în camera sa. Încet-încet, tehnica lui de antrenament a devenit tot mai bună, iar rezultatele pozitive l-au convins să își păstreze determinarea și disciplina. Chiar și așa, bullying-ul a mai continuat o vreme.

Cariera lui David Laid

Inițial, tocmai fiindcă era la început de drum în cariera sa, David Laid s-a făcut cunoscut mai degrabă prin intermediul canalelor sale de pe platformele de social media, printre care Instagram și Youtube. Nu avea un aspect fizic impresionant, dar a știut cum să vorbească publicului său despre cum a început să facă fitness. Astfel nu doar că a reușit să documenteze foarte atent transformarea sa fizică, dar a și încurajat o mulțime de urmăritori să își îmbunătățească sănătatea odată cu aspectul fizic.

Sfaturile lui au creat o comunitate puternică de admiratori care și-au schimbat, la rândul lor, viața. Problemele pe care le implică un aspect fizic nesatisfăcător au adus automat în discuție și anxietatea și depresia, tulburări care afectează milioane de oameni. Pentru că a dat dovadă de umanitate, David Laid a reușit să convingă publicul său că prin încredere și încurajare, prin susținere morală, dar și prin programele personalizate pe care le oferă, orice este posibil.

În prezent este antrenor personal și ajută o mulțime de oameni să își atingă obiectivele în fitness și sănătate. Pentru el, sănătatea mintală, emoțională și fizică trebuie să colaboreze, ceea ce face ca abordarea holistică să aibă în rândul urmăritorilor lui un mare succes. David Laid promovează stilul de viață echilibrat: prin alimentație, somn și gestionarea stresului. În concluzie, David Laid este mult mai mult decât un model fitness de succes; el este un lider de opinie și o sursă de inspirație pentru milioane de oameni din întreaga lume.

Prin pasiunea sa pentru fitness, și prin angajamentul său față de sănătate, David Laid reușește să schimbe viețile și să influențeze pozitiv comunitatea online și dincolo de ea. De asemenea, în calitate de antreprenor, este co-fondatorul brandului de îmbrăcăminte de fitness Rawgear, foarte popular datorită designului și calității.

Tu îl urmărești pe el în online? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne ce conținut îți place cel mai tare semnat de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Costel Biju: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Costel Biju: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Roxen lansează EP-ul „Alternative Dreams”

Roxen lansează EP-ul „Alternative Dreams”