in ,

Totul despre David Ioan: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre David Ioan_ Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

David Ioan este unul din cei mai cunoscuți cântăreți de muzică trap de la ora actuală, din România.

Mai mult, el este un creator de conținut care a prins foarte bine la generația tânără. Clipurile lui haioase și dinamice i-au asigurat o bază solidă de fani.

Hai să aflăm împreună totul despre David Ioan! Ești curios să afli mai mult?

Cine este David Ioan?

David Ioan, după cum am spus și în introducere, este unul dintre cei mai fresh cântăreți de trap din România.

El a prins foarte bine la public și în special la generația Z, generația tânără pentru care muzica trap se află, de cele mai multe ori, în playlist.

Ce vârstă are David Ioan?

David Ioan nu și-a declarat public vârsta. Nu prea există articole în care să fi menționat anul nașterii ori ce zodie este.

Cu toate acestea, noi bănuim că nu are mai mult de 30 de ani. David este un tânăr cu o carieră frumoasă și fructuoasă înainte.

O scurtă biografie

Într-un interviu pentru PRO FM, a vorbit despre credința pe care o are în Dumnezeu, despre cum, dacă tu chiar crezi și ai speranță, viața ta devine mai bună. De asemenea, el a povestit puțin și despre fosta lui iubită, pentru care ar fi fost dispus să renunțe la visul lui și să se mute în orașul în care trăiește ea.

Din păcate pentru el, fata i-a spus că a găsit pe altcineva, pe care chiar îl iubește. Au ajuns să își mai trimită, uneori, doar mesaje de „la mulți ani” și alte politețuri. Totuși, David și-a concentrat toată energia pe carieră.

@davidnioan

Descoperă universul digital la Link Academy! Cursuri fascinante în marketing, programare, design și administrare de rețele te așteaptă. Folosește codul: DAVIDIOAN pentru o reducere extra. Ofertă până pe 30 martie: 40% reducere, curs AI gratuit și plată în rate. Alege succesul în tehnologie! #LinkAcademy 🚀

♬ original sound – David Ioan

Cum arată astăzi cariera lui David Ioan?

Cum am spus și mai sus, David nu este numai cântăreț, ci și creator de conținut. Conturile și cifrele pe care le are în online dovedesc asta. Spre exemplu, pe Instagram, tânărul are 120 de mii de urmăritori, iar pe TikTok, unde este cel mai activ, are o bază de 600 de mii de fani care-l urmăresc constant.

Fiind cântăreț, era imposibil ca David să lipsească de pe YouTube. Acesta are aproape 20 de mii de abonați, iar cele mai recente melodii ale lui se apropie de 100 de mii de vizualizări.

Mai mult decât atât, David Ioan a avut onoarea să facă cântecul principal al filmului BUZZ House, care va apărea luna aceasta în cinematografe. Cu toate că piesa a fost lansată acum patru zile, aceasta a fost ascultată deja de 100 de mii de oameni.

Tu ai ascultat-o? Cum ți se pare? Dacă îți place, scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne de ce. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre.

De asemenea, dacă ai alți artiști preferați, spune-ne, iar noi vom scrie, fără doar și poate, despre ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Drăcea_ Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Totul despre Drăcea: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Totul despre Mara Cristina Almășan: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Cristina Almășan: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră