in

OMGOMG AdorAdor

Danielle Marcan ne recomandă câteva machiaje de Halloween ușoare, dar de efect 😍

If you’ve been searching for some easy Halloween make-up looks…

În fiecare an, apropierea sărbătorii de Halloween aduce o agitație feroce în ceea ce privește alegerea costumului perfect. Cu toate acestea, multe persoane lasă această decizie pe ultima sută de metri, iar timpul se scurge fără ca acestea să își pregătească ținuta înfricoșătoare.

Ne aflăm în situația clasică în care Halloween-ul se apropie rapid, iar momentul crucial vine într-o clipă, fără timp pentru pregătire.

În aceste momente de criză, apare o soluție. Talentata influenceriță de beauty, Danielle Marcan, a postat în ultimele săptămâni câteva tutoriale în care demonstrează cum să creezi machiaje pentru Halloween extrem de ușoare, dar captivante. Acestea sunt salvatoare pentru toți cei care nu au reușit să se pregătească din timp.

@daniellemarcan save this for halloween. porcelain doll ★ what look should i do next? #makeup #halloween #costume ♬ My Love Mine All Mine – Mitski

Tutorialele ei oferă o gamă largă de idei, de la machiaje în stilul personajelor din filmele de groază până la creații cu tematici creative și inedite. Fie că dorești să fii o zână întunecată sau un personaj din basmele interzise, poți găsi tot ce ai nevoie în aceste tutoriale de la Danielle Marcan.

@daniellemarcan easy halloween eyeliner ideas: devil and spider web 😈🕷️🕸️ @NARS Cosmetics climax eyeliner AD @ColourPop Cosmetics red liquid lipstick @Clinique UK eyeliner #makeup #beauty ♬ original sound – R🍄

Nu mai este nevoie să îți faci griji că timpul a scăpat de sub control. Aceste sugestii de machiaje de la influencerul nostru preferat sunt salvarea perfectă pentru a străluci în seara de Halloween, chiar și atunci când timpul nu mai este de partea ta.

@daniellemarcan halloween clown eyeliner 🤡 @L’Oréal Paris matte resistance in shade 420 ib @India #makeup #beauty ♬ original sound – DANIELLE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Care este pasiunea lui Rux aka reallyrux? 😱

Vezi la ce activitate interesantă s-au gândit Valerie Lungu și iubitul ei de Halloween 🎃