in ,

Totul despre Dan Șucu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Dan Șucu: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Dan Șucu este întâi de toate antreprenorul care, așa cum spune lumea, a mobilat România.

Cine este Dan Șucu?

Omul de afaceri Dan Șucu este cunoscut în primul rând în calitate de fondator Mobexpert.

Ce vârstă are Dan Șucu?

Investitorul și antreprenorul Dan Șucu s-a născut în 25 octombrie 1963, în București. În cei 60 de ani de viață, el a reușit să construiască o carieră de apreciat, nu doar pe plan național, ci și internațional.

Biografia lui Dan Șucu

Dan Șucu s-a născut într-o familie modestă, cu resurse financiare limitate. Încă din adolescență, Dan Șucu și-a manifestat interesul pentru lumea afacerilor. Obișnuia să își petreacă timpul liber studiind modele de business și căutând oportunități de dezvoltare. În ciuda lipsei de experiență și de resurse, în special financiare, el era plin de determinare și doarea doar să își urmeze visul și să își construiască propria sa cale către succes. A studiat la Politehnică și are o diplomă în Tehnologia Construcțiilor de Mașini.

Împreună cu prima soție, de care a divorțat, are două fete. Din cea de a doua căsătorie, cu soția sa Diana, Dan Șucu se bucură de faptul că a devenit tatăl a doi băieți. Între cei doi soți este o diferență de vârstă de 13 ani, însă cei doi au declarat în multe ocazii că sunt suflete pereche. Secretul relației lor, de mai bine de 17 ani, constă și în faptul că petrec împreună momente care sunt simple în aparență, dar de fapt sunt foarte importante pentru un trai fericit împreună. Soția lui Dan Șucu, Diana, care a și renunțat la carieră pentru a-i fi parteneră chiar și în afaceri, a declarat într-un interviu:

Noi mâncăm la prânz împreună. Pe la 14:30 sau mai târziu, Dan vine acasă și mănâncă, se odihnește puțin, apoi pleacă la birou sau la întâlnirile lui. În general, de azi de zile mâncăm împreună la prânz. Suntem suflete pereche. Eu nu am încercat niciodată să-l schimb. Am încercat să fiu eu mai bună. Ne respectăm, ne spunem în fiecare zi că ne iubim. Noi stăm împreună foarte mult.

Cariera lui Dan Șucu

Pentru succesul profesional al lui Dan Șucu, totul a început după revoluție. A intrat în lumea antreprenoriatului ca mulți alții din vremea aceea, încercând să vândă fructe și haine din Turcia, deci făcând comerț local. Așa a reușit să își îmbunătățească abilitățile de manager și de negociator. În felul acesta doar a exersat, iar asta fiindcă ulterior a început să investească și în imobiliare, și în tehnologie. În 1993, în timp ce se afla la un târg de mobilă din Franța, i-a venit ideea care urma să îi aducă 200 de milioane de euro. Se pare că orice afacere a pus pe picioare afaceristul Dan Șucu, aceasta a fost una care i-a adus success garantat. Chiar și așa, antreprenorul spune că face des și investiții proaste, dar Dan Șucu tot este cunoscut drept un inițiator de start-up care a putut să revoluționeze de fiecare dată piața.

 

Din 2022, Dan Șucu este și acționar Rapid București, unde deține 50% din echipă. De asemenea, Dan este unul dintre investitorii din cadrul emisiunii de la PRO TV, Arena leilor, unde ca om de afaceri de succes îi caută pe antreprenorii cu viziune, care merită să producă o schimbare în domeniul lor. Până în anul 2022, Șucu a investit la Imperiul Leilor jumătate de million de euro. Fluctuațiile economice și competiția nu l-au ținut niciodată pe loc. Ba din contră, determinarea de care a dat dovadă sunt blazonul reușitei sale în afaceri.

Tu știai cine este Dan până la acest articol? Răspunde-ne la întrebare pe „Ai un Pont?”. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Nicușor-Elian Miță, Em Sweets: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Nicușor Elian Miță, Em Sweets: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Andreea Corb: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Andreea Corb: Cine este, Carieră, Relație