in ,

Totul despre Dan Cadar: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Dan Cadar, dacă nu știai încă, face parte dintr-o echipă de oameni cărora le place tehnologia în toate formele ei. Poate fi vorba despre calculatoare, jocuri video sau chiar și despre dispozitive smart.

Cine este Dan Cadar?

Este un important membru din zona IT, unde Dan Cadar, împreună cu echipa sa, a pus pe picioare un hub de recenzii, teste, editoriale sau știri despre acest domeniu vast și fascinant. Membrii echipei știu tot ceea ce îți trebuie să afli atunci când te simți cel puțin pierdut în lumea tehnologiei.

Ce vârstă are Dan Cadar?

Despre el, Dan Cadar spunea într-o postare pe Instagram că s-a născut de ziua Marii Revoluții Socialiste din octombrie, care a fost în noiembrie. Sărbătorește pe 7 noiembrie, fiind în zodia scorpionului. Nu știm exact vârsta lui, dar putem bănui din postările sale că se apropie de frumoasa vârstă de 50 de ani.

Biografia lui Dan Cadar

Dan Cadar are o soție, iar asta știm dintr-o declarație nepotrivită, în cadrul unui concurs pentru Samsung, în legătură cu faptul că nu obișnuiește să angajeze femei de teama soției sale. Atunci a fost comparat cu Buhnici din cauza comentariilor cel puțin sexiste. Altfel, despre Dan Cadar nu se știu prea multe, cu excepția pregătirii sale în domeniul tehnologiei:
Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă.

Cariera lui Dan Cadar

Prezentator de produse pe Youtube, dar și fost prezentator TV, Dan Cadar este în prezent editor coordonator la zonait.ro. Pasiunea lui pentru tehnologie a fost mereu numitorul comun în cariera pe care și-a construit-o și asta s-a văzut în special în faptul că i-a plăcut să configureze sisteme PC. A început asta la finalul anilor 90: a început reparând pentru el, apoi pentru alții, printre care se numărau în general prietenii. Start-up-ul câștigat a fost cel a schimbat traiectoria pe care o avea fiindcă prin intermediul acestei reușite a putut să facă la un alt nivel editare digitală în România. S-a numărat printre primii care a făcut asta în țară.
Deși Dan Cadar a început cu jurnalismul tech, start-up-ul pe care l-a pornit l-a ajutat să continue ceea ce îl pasiona, anume producțiile TV și online.

Pentru GÂNDUL LIVE, Dan Cadar a oferit sfaturi utile inclusive celor care obișnuiesc să facă shopping online:

Un site serios ar trebui să aibă o metodă de plată cunoscută, verificată. Mai toate site-urile au așa ceva. Dacă vezi PayU, poți sta liniștit. Dacă vezi că îți pun un cont dubios, mai bine stai potolit. Apropo de cumpărătorii mici: mi-am luat o țeapă, am găsit un produs mult mai ieftin decât pe un site mare, oamenii mi s-au părut ok, dar ghici ce… produsul nu a mai ajuns. Nu mi-au tras banii de pe card, dar nici nu au trimis. Riscul e să dai peste neserioși, nu doar peste țepari.

Dan Cadar este o persoană controversată. Blogul său, deși are trafic și e printre cele mai urmărite, obișnuiește să aibă online și offline declarații care deranjează. Uneori, parcă doar vrea să facă rating, dar chiar și asta îl ajută. Și câtă vreme îți dorești să rezolvi probleme legate de tech, cu siguranță Dan Cadar e omul pe care trebuie să îl urmărești.

Tu știai cine este Dan Cadar până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare! Mai mult, ai alte recomandări de personalități despre care dorești să citești pe site-ul nostru? Ne poți comunica și asta atât pe „Ai un Pont?”, cât și pe canalele noastre de Social Media.

Așteptăm cu nerăbdare un semn de la tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Maria Popovici: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Maria Popovici: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Mihaela Bilic: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Totul despre Mihaela Bilic: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră