in ,

AdorAdor

Totul despre Daiana Anghel: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

Descoperă acum mai mult lucruri despre parcursul profesional al uneia dintre cele mai apreciate influencerițe de beauty din România, Daiana Anghel!

Totul despre Daiana Anghel Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

Daiana Anghel a lucrat 10 ani în televiziunea, iar acum este una dintre cele mai influente, relevante și apreciate influencerițe din sfera beauty din România. Anul acesta ea și partenerul ei de viață, Sorin Gonțea, au acceptat provocarea emisiunii Power Couple 2024, pe care au și câștigat-o într-un final.

Cine este Daiana Anghel?

Daiana Anghel este la bază om de televiziune, schimbând diferite trusturi în cei 10 ani de activitate, cum ar Antena, Kanal D și ProTV. În prezent, este antreprenor și consultant în sfera beauty și personal care retail. Pentru expertiza ei dobândită prin cercetare, a fost nominalizată și premiată la premiile ELLE STYLE AWARDS 2020.

Sursă imagini Instagram: @daianaanghel

Ce vârstă are Daiana Anghel?

Daiana urmează să împlinească anul acesta vârsta de 39 de ani, fiind născută pe 15 august 1984, sub zodia leu, în Deva, Hunedoara.

Cu cine este într-o relația Daiana Anghel?

Din mențiunile revistei Viva!, înainte de a fi cu actualul ei soț, Daiana a trecut printr-un eveniment nefericit în dragoste cu fostul ei logodnic. Viața ei amoroasă nu a rămas un secret pentru tabloide și lumea din online, iar în 2019 a decis să se căsătorească civil și să-și împartă viața cu Chef Sorin Gonțea, alias So.

Împreună au acceptat provocarea reality show-ului pentru cupluri, Power Couple 2024, emisiune moderată de prezentatorul tv Dani Oțil, lansată la începutul acestui an. În urma demarării probelor pe care le-au traversat împreună, cei doi au plecat acasă cu marele premiu. După finalizarea competiției, Daiana a împărtășit un mesaj emoționat cu comunitatea ei de pe Instagram:

„Viața unui cuplu nu e perfectă, nu e lipsită de provocări, de întorsături de situații și momente de tensiune. Dar la sfârșitul zilei, este despre puterea acelui cuplu de a găsi calea și rezolvarea, de a fi împreună și la bine, și la greu. @powercouple_antena1 în esență despre asta este: despre un cuplu pus în fața tuturor provocărilor de orice natură.

Power Couple nu este un simplu concurs cu probe, nu este despre sport, îți arată ca în viață că lucrurile se pot schimba la 180 de grade de la o zi la alta. Este despre fiecare cuplu și capacitatea cuplului de a înainta în viață și a depăși toate provocările, despre a învinge chiar și atunci când șansele sunt potrivnice. Power Couple este o metaforă superbă si o experiență extremă din toate punctele de vedere.

Noi am avut curajul să fim Power Couple alături de încă 8 Power Couples și ne-am întors acasă mai convinși ca niciodată ca putem orice! ❤️🏆 #PowerCoupleRomania #TeamSoSiDaiana”

Sursă imagini Instagram: @daianaanghel

Cu ce se ocupă Daiana Anghel?

Cariera în televiziune a Daianei Anghel

Daiana Anghel a luat contact cu lumea televiziunii în 2004, la proaspăta vârstă de 21 ani, când la lucrat ca prezentatoare pentru televiziunea Tele 7 Deva, în orașul ei natal. Ulterior, a fost prezentatoare pentru Antena 1 Deva, unde s-a ocupat și de reportaje de teren. În 2005, s-a mutat la București și a prins începuturile televiziunii Antena 3. Între 2007 și 2008, a făcut o rocadă și s-a orientat către trustul ProTV, prezentând știrile Sport.ro, s-a reîntors la Antena 1 între 2009 și 2011, iar la final a prezentat știrile pentru Kanal D (2011-2012).

Însumând, activitatea ei s-a extins pe o perioada de 10 ani de zile, în care ea a fost și prezentatoarea emisiunii „Marele câştigător”, dar și colega de platou a lui Mihai Bendeac în cadrul show-ului „În puii mei!” (2009). De asemenea, Daiana a participat și în cadrul unui sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”.

Cariera de antreprenor

În 2012, s-a decis să se retragă din televiziune pentru că nu s-a mai regăsit în ceea ce făcea și își dorea să se dedice exclusiv familiei. După dispariția ei din lumea mondenă, Daiana și-a investit timp în propria afacere de cosmetice, Pure by Daiana Anghel, care s-a remarcat ca un real succes. Cu asta se ocupă și în prezent, fiind consultant în sfera beauty și personal care retail și una dintre cele mai apreciate influencerițe de la noi pe acest domeniu. Profesionalismul cu care își abordează activitatea în momentul de față în domeniul marketingului și al comunicării, este o reflecție a anilor de activitatea în televiziune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de DAIANA Anghel (@daianaanghel)

„Pe tine te fac să crezi că este vina ta. Tu ajungi să crezi că e din cauza ta produsul respectiv nu funcționează. Pentru că tu ca om care nu ai nicio legătură cu industria asta, habar n-ai că un produs nu are voie să se îmbrânzească, nu are voie să oxideze, nu are voie să-și modifice culoare, formă, conținut, miros. <> Bullshit. Nu există așa ceva.” – mențiuni făcute de Daiana în cadrul podcastului Lorenei Buhnici, care îi reflectă expertiza în domeniu.

Participarea la Power Couple 2024

Din ceea ce s-a putut deja remarca, conexiunea cu trustul Antena a început mai timpuriu de participarea la Power Couple 2024. În acest an, soții au acceptat provocarea emisiunii, iar oamenii au avut ocazia să o vadă din nou pe micile ecrane pe fosta prezentoare Tv. Puși în situații dificile, ei au demonstrat că o relație nu este compusă doar din momente frumoase, cele critice fiind o piatră de temelie la consolidarea relație. La final, cei doi au plecat acasă cu marele premiu, iar din ce a destăinuit Daiana online, nu câștigul, ci ceea ce au descoperit despre ei a fost mai relevant.

Unde o putem găsi pe Daiana Anghel?

Până în momentul de față, Daiana este prezentă pe următoarele rețele: Facebook (Daiana Anghel), Instagram (@daianaanghel, 225K de urmăritori), TikTok (@daianaanghelreal,6105 de urmăritori).

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

totul despre beatrice olaru cine este varsta biografie cariera cover

Totul despre Beatrice Olaru: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

totul despre diana parviu cine este varsta biografie cariera cover

Totul despre Diana Pârvu: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră