in

AdorAdor OMGOMG

Cum te îmbraci ca să pari mai înalt? Sfaturi în materie de modă de la Vlad Jucan

În lumea fascinantă a modei, influencerul Vlad Jucan împărtășește secretele sale pentru a arăta mai înalt și mai sigur pe tine în orice situație.

Într-un TikTok plin de sfaturi de stil, Vlad a dezvăluit cum anumite alegeri vestimentare pot crea iluzia de înălțime, oferindu-ți un aspect mai elongat și mai aerisit.

The rule of thirds

Potrivit lui Vlad, regula de aur este proporționalitatea sau, mai exact, the rule of thirds. Prin alegerea unor pantaloni super-largi, care să înceapă chiar sub piept și să atingă solul, creezi iluzia unor picioare lungi și suple. Această alegere inteligentă nu doar că adaugă înălțime, ci și conturează o siluetă mai clară și mai simplă.

În partea de sus, Vlad recomandă un tricou alb, simplu și, foarte important, unul care să nu fie nici lung, nici extrem de larg, pentru a asigura echilibrul și a completa proporțiile.

Principiul cheie aici este de a împărți înălțimea în 1/3 partea de sus și 2/3 partea de jos. Acest joc de proporții face ca picioarele să pară mai lungi în comparație cu partea de sus, aducând un efect vizual de înălțime.

@juckyVreau outfit check pe instagraaaam. Ig:vladjucann♬ original sound – Vlad

Această abordare inteligentă nu doar că adaugă o notă de sofisticare stilului, dar oferă și soluții practice pentru cei pasionați de modă care doresc să-și accentueze înălțimea sau să creeze o iluzie din acest punct de vedere.

Prin aplicarea acestor sfaturi simple, dar eficiente, poți experimenta cu încredere și transforma felul  în care te percep ceilalți, în materie de înălțime și stil personal.

Încearcă și tu această metodă ingenioasă și împărtășește-ți experiența! Stilul înalt și elegant este acum la îndemâna ta cu doar câteva trucuri vestimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

De la vis, la realitate. Cât de departe a ajuns Leo Dumitru într-un singur an în care a muncit constant pentru visele sale și a avut încredere în el

Vezi unde au fost în vacanță Valerie Lungu și iubitul ei! Hint: E foarte frig ❄️