in ,

AdorAdor

Cum și-a sărbătorit Iustin Petrescu ziua de naștere?

Într-o duminică plină de soare, Iustin Petrescu, creator de conținut, alături de jumătatea sa adorată, Marilu Dobrescu, și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod atât de simplu, dar plin de emoție.

Postarea lui Marilu Dobrescu

Marilu a împărtășit bucuria și iubirea ei pentru Iustin printr-o postare pe rețelele sociale, însoțită de o poză adorabilă a lor doi și a micuțului lor suflet, Dusty, toți cu zâmbete largi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

 

În descrierea postării, Marilu a mărturisit că tot ce și-a dorit Iustin pentru ziua sa specială a fost să savureze o felie delicioasă de tort la munte, în mijlocul naturii, într-o padure liniștită.

Cu cine a sărbătorit Iustin Petrescu?

Cei trei, Iustin Petrescu, Marilu Dobrescu și micul Dusty au creat amintări magice și au ales să celebreze într-un mod care reflectă dragostea lor pentru momentele simple și autentice.

„La mulți ani, iubirea mea! ❤️ Tot ce a vrut de ziua lui duminică a fost să mâncăm o felie de tort la munte în padure, noi trei. 🤭 Pentru că din tot ceea ce trăim și avem parte, momentele simple și pline de emoție rămân de fapt cu noi până la sfârșitul vieții, o lecție învățată împreună pe pielea noastră. 🥹 Altceva nu contează pentru noi, restul e sunet de fundal.”

Cele mai autentice momente împărtășite de cei doi

O astfel de alegere de a celebra într-un mod atât de autentic arată că pentru Iustin și Marilu, esențialul este invizibil ochilor, dar simțit cu inima.

Fericirea și dragostea lor strălucesc în aceste momente simple, transformând o zi obișnuită într-o amintire de neuitat.

O lecție de viață pe care mulți ar putea să o adopte – că fericirea stă în bucuriile mărunte și în iubirea autentică. 🎉💑

Tu ce zici?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Care este faza cu Kendall Jenner și Bad Bunny? Vezi aici

Descoperă puterea ghimbirului: Denisa Dinu dezvăluie beneficiile pe care le are și ne oferă bonus și o rețetă perfectă pentru shot-uri savuroase