in

AdorAdor DrăguțDrăguț

Cum se costumează Generația Z de Halloween în 2023? Hai să descoperi!

Halloween

Hey, you!

Bine te-am găsit în această zi de toamnă târzie. Halloween este la o aruncătură de băț, iar Generația Z se pregătește din greu.

Deși Halloween nu este sărbătoare românească, o sărbătorim și noi. Până la urmă, chiar dacă simbolismul din spatele acestei zile nu ne reprezintă cultura, este o ocazie bună de a te costuma.

Și cui nu îi place să trăiască o altă viață pentru o zi? Haide să vedem niște costumații pe care Generația Z s-ar putea să le adopte!

Cruella De Vil

Anul trecut, Nicole Cherry a postat niște poze costumată ca faimoasa antagonistă, Cruella De Vil. Costumația i-a ieșit atât de bine, încât ai fi zis că sunt surori!

Pentru anul acesta, Nicole nu a postat încă nimic. Însă mă aștept ca alte persoane să preia această idee sau să încorporeze anumite elemente din costumația specifică al acestui personaj.

 

Ce e drept, această costumație a fost cam mereu în top 10 alegeri de costum de Halloween, așa că nu este o surpriză ca măcar câteva persoane să aleagă să o impersoneze pe Cruella.

Machiaj spooky

Am văzut pe profilul lui Ami niște machiaje foarte…spooky. Au legătură cu lansarea albumului ei, însă sunt foarte în ton cu sărbătoarea de Halloween.

Așadar, câteva dintre look-urile pe care le poartă Ami în videourile din noul ei album sunt: ochi pictați pe corp, în special pe piept și gât; machiaj cu jumătate de față tânără și jumătate de față îmbătrânită; inimi înafara pielii.

Sună ciudat cu siguranță, dar îți las o postare de la ea ca să vezi la ce mă refer.

Dacă aș știi să reproduc oricare dintre aceste look-uri, probabil că aș face un al treilea ochi, ca să manifestez niște ,,chill vibes’’ de Halloween.

Harley Quinn

Posibil să se fi inspirat de la Electric Castle, cu Twenty One Pilots care veniseră pentru concert în România. În orice caz, Bianca Drăgușanu s-a deghizat ca Harley Quinn anul trecut de Halloween.

Sincer m-aș fi așteptat la ceva mai…elegant? Dar nu i-am urmărit în mod special progresul de-a lungul anilor în ceea ce privește costumele.

Personaje aleatorii

Anul trecut, Alexia Eram era ,,ice queen’’ – Regina de Gheață. Nu este un personaj foarte cunoscut, decât poate dacă ai crescut citind Hans Christian Andersen. Dar de asemeneea, s-ar putea să vedem costume de vampir, fantome, schelet și toate costumele acestea de Halloween care sunt mai generice.

 

Ei bine, ce părere ai? Tu cum te costumezi? Eu o să fiu bibliotecară. 👩🏻‍🏫

Spune-mi într-un comentariu cum te costumezi și dacă te inspiri din ce am menționat eu!

Și bineînțeles, lasă-mi un sfat aici pentru alte articole sau idei pe care vrei să le vezi la cafeluța de dimineață.

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 27 octombrie?

Samsara Foodhouse

Ștefania Stănilă ADORĂ restaurantul vegetarian, vegan și raw-vegan din Cluj-Napoca, Samsara Foodhouse! Hai să afli de ce 👀