in ,

OMGOMG

Reacția înduioșătoare a iubitului Mirei la noua ei tunsoare

Cum să nu o știi pe Mira?!

Mira este o artistă de-a noastră a cărei piese probabil le știi. Cu siguranță ai ascultat măcar o dată „Străzile din București” sau „Uit de tine”.

Cântăreața s-a remarcat pentru prima dată atunci când a apărut în al doilea sezon al emisiunii Vocea României, unde a fost instruită și ghidată de nimeni altul decât Marius Moga!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

De atunci, Mira este o personalitate cunoscută și, zic eu, o foarte gingașă creatoare de conținut. Mi-e tare greu să nu mă uit la tot ceea ce postează, mai ales atunci când content-ul încărcat de ea este mereu comic și dulce.

Ea activează și pe Instagram, unde își ține publicul la curent cu starea ei de spirit prin Insta Stories.

Acolo ea oferă fanilor update-uri legate de cum se simte, de concertele pe care le are în program și viața ei de zi cu zi pe care o trăiește alături de iubitul ei, Levi Elekes, de doi ani deja!

Recent, frumoasa artistă a postat pe Tik Tok un clip în care dezvăluie atât publicului, cât și lui Levi, noua ei tunsoare: un formidabil breton!

 

@mira Am murit efectiv 😭🤣 @Levi Elekes ♬ original sound – MIRA

Deși la început el nu pare cel mai încântat, pe parcursul videoclipului vedem că o susține pe Mira cu alegerea ei. Ea, sigură de schimbarea ei de look, insistă că îi place tunsoarea, astfel că acesta o asigură că o iubește indiferent de felul în care arată, cheală sau nu… 🤭

Nu pot să nu apreciez un partener supportive care își lasă propriile gusturi de o parte și își susține iubita în toate deciziile pe care ea le face!

Tu ce zici de reacția lui și ce părere ai de bretonul Mirei? Eu zic că îi stă bombă!

Ai un pont? Let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Andreea Balaban, content creatorul care alege să își mențină viața amoroasă privată

Cine are ziua de naștere pe 5 octombrie?