in

AdorAdor

Cum să combatem eficient acneea? Sefora Șulea testează serumul împotriva petelor lăsate de acnee de la Nivea

În căutarea soluțiilor pentru un ten impecabil, NIVEA a lansat gama Luminous, care a captat atenția fanilor industriilor de beauty și skin-care. Sefora Șulea, unul dintre influencerii momentului, a prezentat un review complet al serului NIVEA împotriva petelor post-acneice, făcând din acest produs o soluție ideală pentru predispus la imperfecțiuni.

Despre gamă și produs

Serul este rezultatul a 10 ani de cercetare intensă, beneficiind de tehnologia LUMINOUS630®, un ingredient revoluționar ce acționează profund la nivel celular. Cu promisiunea de a estompa petele pigmentare, acest produs se evidențiază printr-o acțiune triplă: reducerea cicatricilor post-acneice, netezirea pielii, pentru o textură catifelată și controlul nivelului de sebum.

Dar merită?

Testat și îmbunătățit, serul acționează vizibil în doar 2 săptămâni, lucru pe care îl confimră și Sefora în descrierea TikTok-ului în care face review-ul produsului. Cu o formulă ce include ingrediente precum Acid Salicilic, Acid Hialuronic și extract de ceai verde, acest ser oferă un tratament delicat și eficient, fiind recomandat de dermatologi.

@seforasulea Lupta mea împotriva acneei a început acum 3 ani. De 2 ani am reușit să scap de problemele majore, iar pentru petele pigmenatare rămase în urma vindecării acneei, am descoperit Serumul NIVEA Luminous630 Anti Spot care promite muult. După doar 2 săptămâni de utilizare se văd deja rezultate. #myLUMINOUSity #nivealuminous #antispottreatment #nivea #teamupwithyou ♬ original sound – Sefora

NIVEA Luminous a adus o perspectivă revoluționară asupra îngrijirii tenului, reprezentând soluția eficientă pentru un ten uniform, neted și luminos, iar influencerii noștri – și nu numai – par să îndrăgească atât gama, cât și produsul.

Ție cum ți se pare produsul? Împărtășește-ne în secțiunea de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ieri am pierdut un prieten

Dream house: noul apartament al Ioanei Grama e to die for! 😍