in ,

AdorAdor

Cum s-au cunoscut Mila Kunis și Ashton Kutcher, vezi aici povestea lor 😍

În lumea showbiz-ului, povestea de dragoste dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher este ca un film romantic de excepție, cu râsete, dramă și o mulțime de momente adorabile.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum s-au cunoscut acești doi actori carismatici, pregătește-te pentru o poveste care te va face să zâmbești și să-ți dorești și tu o asemenea poveste de dragoste.

Cum a început povestea dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher?

Totul a început în lumea adolescenței, când Mila Kunis și Ashton Kutcher au devenit colegi de distribuție în celebrul serial de comedie „That ’70s Show”.

Încă din acele zile, chimia dintre ei era palpabilă, dar, desigur, viața nu este întotdeauna un scenariu perfect, iar destinele lor s-au luat pe căi diferite după încheierea serialului.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

 

Anii au trecut, iar Mila Kunis și Ashton Kutcher și-au continuat carierele în lumea filmului și televiziunii, dar în 2012, ceva magic s-a întâmplat.

Nu a fost ușor la început

Amândoi se aflau în perioade de tranziție în viața lor sentimentală, iar destinul a făcut să se întâlnească din nou.

Când au fost văzuți împreună pentru prima dată, fanii au fost în extaz, iar paparazzi au început să surprindă fiecare moment al cuplului lor în renaștere.

Ceea ce a început ca o frumoasă relație de prietenie a evoluat rapid către iubire adevărată.

Cei doi au fost văzuți în escapade romantice, la evenimente publice ținându-se de mână și în fotografii adorabile pe rețelele de socializare.

Cu toate că au fost în centrul atenției, Mila Kunis și Ashton Kutcher au reușit să-și păstreze intimitatea și să-și construiască o relație solidă, departe de privirile indiscrete.

Primele impresii

Ashton a declarat într-un interviu că prima lui impresie despre Mila a fost că era „cea mai frumoasă fată pe care o văzuse vreodată”.

În 2014, Mila Kunis și Ashton Kutcher au hotărât să-și oficializeze legătura și să se căsătorească într-o ceremonie privată și plină de emoții.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Love story ca în filme

De atunci, au devenit părinți ai doi copii adorabili și continuă să ne inspire cu aparițiile lor publice pline de tandrețe și umor.

Această poveste de dragoste dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher demonstrează că uneori, în ciuda drumurilor sinuoase ale vieții, dragostea adevărată găsește întotdeauna calea către noi.

Tu ce zici despre ei?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

10 influenceri români, invitați la sediul Parlamentului European de la Bruxelles. Află de la Mimi tot ce trebuie să știi despre experiență 👏🏻

Ecranizare plină de entuziasm: Jocurile Foamei – Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare s-a lansat în România în aplauzele influencerilor prezenți la premieră