in

AdorAdor OMGOMG

Cum s-a văzut în online botezul emoționant al micuței Ecaterina, fiica lui Liviu Teodorescu

Un eveniment special a avut loc în familia lui Liviu Teodorescu și a soției sale, Iulia. Sâmbătă, 21 octombrie, a fost ziua în care micuța Ecaterina a fost botezată și sărbătorită cu mult fast și multă emoție.

O zi plină de emoții

Cei doi părinți au fost atinși puternic în timpul ceremoniei, iar Liviu a mărturisit că această zi a fost mult mai emoționantă decât nunta lor. El a postat imagini adorabile de la botez, iar bucuria i se poate citi pe chip în fiecare fotografie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

Ce a purtat familia Teodorescu?

Stilul vestimentar pentru care a optat Liviu a fost unul relaxat, iar Iulia a strălucit într-o elegantă rochie albastră, dovedind că frumusețea și eleganța se îmbină perfect cu rolul de mamă. Micuța Ecaterina, centrul atenției, a fost de-a dreptul adorabilă în rochița ei roz!

Afterparty

După ceremonie, a urmat o petrecere plină de voie bună, la un local select din capitală, unde invitații au savurat preparate delicioase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matei Teodorescu (@matei.teodorescu)

Relația celor doi soți

Liviu Teodorescu și Iulia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din liceu și au împreună o căsnicie de 10 ani. În iulie, cei doi s-au bucurat de venirea pe lume a micuței lor Ecaterina, iar acest botez a fost un moment magic pe care l-au împărtășit cu cei dragi.

Momentul botezului micuței Ecaterina a fost un prilej de bucurie în viața lui Liviu Teodorescu și a soției sale, iar primul pas în viața micuței a fost celebrat cu mult fast și căldură familială.💫❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Travis Barker neagă zvonurile legate de implicarea sa în conflictul dintre Kourtney și Kim Kardashian

West Side Hallo Fest

Cum s-a văzut cel mai mare festival de Halloween din România, susținut pe Lacul Morii, în online. WEST SIDE HALLO FEST a ținut trei zile, cu concerte rock, ateliere pentru copii, trasee misterioase și concurs de costume