in ,

AdorAdor DrăguțDrăguț

Cum s-a văzut cel mai mare festival de Halloween din România, susținut pe Lacul Morii, în online. WEST SIDE HALLO FEST a ținut trei zile, cu concerte rock, ateliere pentru copii, trasee misterioase și concurs de costume

West Side Hallo Fest

Halloween-ul nu mai este doar o sărbătoare americană, ci și o ocazie de a petrece timpul cu cei dragi, de a vă distra și de a vă arăta cele mai grozave costume. Și ce loc ar putea fi mai potrivit pentru acest eveniment decât frumoasa insulă Lacul Morii? West Side Hallo Fest a fost o experiență care a adus împreună oameni din întregul București pentru a sărbători într-un mod unic.

Activități de la West Side Hallo Fest

Pentru cei mici și mari, festivalul a oferit o mulțime de activități amuzante. Dovlecii sculptați și pictați au fost cu siguranță un hit, iar cele 10 tone de dovleci folosiți pentru această activitate au arătat că pasiunea pentru Halloween este foarte reală. Atelierele, jocurile și activitățile sportive au creat o atmosferă plină de energie și entuziasm.

Pictură de față

Cu fețele și mâinile pictate, mulți copii s-au transformat în personaje din povești de groază sau eroi ai supereroilor preferați. Aceste momente de creativitate au adăugat un strop de magie evenimentului după părerea mea.

Cabine foto

Baloanele modelate și cabinele foto au permis participanților să-și captureze amintirile și să se distreze într-un mod original. Mai mult decât atât, organizatorii au gândit totul, oferind servicii de transport cu „titicar”, care au avut grijă ca nimeni să nu rateze din distracție. Acest lucru a fost evident, deoarece peste 7.000 de oameni au folosit titicarul, acesta făcând zeci de curse dus-întors pe zi, mereu plin de zâmbete și veselie.

Experiență culinară valoroasă

Festivalul nu a fost doar o experiență pentru cei mici, ci și pentru cei mari. Cu o varietate impresionantă de vendori de mâncare și expozanți, toată lumea a putut să se delecteze cu delicii culinare specifice Halloween-ului. De la clătite și înghețată de dovleac copt până la churros, burgeri, cartofi prăjiți și multe alte delicii, nimeni nu s-a simțit neglijat din punct de vedere gastronomic. A fost un paradis!

Festivalul a reușit să creeze o atmosferă autentică de Halloween, și nu putea să o facă fără participanții entuziaști. Costumele și machiajele au fost spectaculoase, dând viață personajelor din cele mai îndrăgite filme de groază sau seriale TV populare. Cu siguranță, cei prezenți au dat dovadă de creativitate și au adus cu ei magia acestei sărbători.

Comunitate strânsă

Cu toate acestea, West Side Hallo Fest nu s-ar fi putut desfășura fără sprijinul incredibil al comunității și fără participarea a numeroase persoane și familii. Au venit, s-au distrat și au făcut din acest festival o experiență de neuitat.

Acest eveniment a dovedit că Halloween-ul este o sărbătoare care aduce oamenii împreună pentru a se bucura de magia acestei sărbători și că West Side Hallo Fest a fost cu adevărat un succes răsunător.

Tu ce părere ai? 🎃

Lasă-mi o reacție sau un sfat pentru alte articole.

Bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum s-a văzut în online botezul emoționant al micuței Ecaterina, fiica lui Liviu Teodorescu

Cum ne organizăm biblioteca în spațiile mici? Ce sugestii ne oferă Ruxandra de la 4 fără 15