in , ,

AdorAdor OMGOMG

Cum poți să îți creezi propriul parfum? Vino să descoperi Fragrance Lab cu ajutorul influencerilor noștri favoriți

Îmi amintesc clar cum în adolescență urmăream unul dintre serialele mele preferate – sinceră să fiu, astăzi nu aș mai ști să vă spun despre care anume era vorba, dar țin minte că, la vremea respectivă, îmi plăcea extrem de mult – și, într-unul dintre episoade, am remarcat ceva aparte. Protagonista, din dorința de a redeveni personajul principal al propriei vieți, a dat o fugă până la un laborator de parfumuri, pentru a-și crea propria esență. Cause she was just that girl.

Am fost fascinată de idee. Pe atunci, însă, o asemenea năstrușnicie nu era întocmai ușor de realizat. Așa că m-am resemnat și am rămas numai cu visul. Iar cu timpul, până și visul s-a estompat treptat, până să ajungă să stea ascuns, undeva pe la marginea subconștientului meu.

Asta a fost până când TikTok-ul, prin intermediul Mădălinei Bichir, mi-a retrezit amintirea. „Răsfoiam” liniștită aplicația, când am dat peste clipul în care Mădălina povestea despre cum și-a creat ea propriul ei parfum. Și, mai important decât atât, despre cum o puteam face și eu de una singură.

@madabch Poti sa iti creezi gratuit propriul parfum, cu notele alese de tine. Hai sa iti arat cum se face 🤍 #parfumviral #parfumtiktok #parfumgratis #fypシ #viralvideo #foryoupage #thefragrancelab #freefragrance #fragrancelab ♬ Smooth Operator (TikTok Remix) – Pandora's Box

Mădălina a continuat clipul, explicând unde trebuie să ajungem și care este procesul. Iar acum este rândul meu să vă explic și vouă.

În București, în Băneasa Shopping City se găsește Laboratorul de parfumuri, iar acolo, un parfumier vă va asista pe parcursul procesului.

Veți primi o listă cu posibile note – de vârf, de mijloc și de bază – din care va trebui să le alegeți pe cele dorite, pentru ca parfumul să fie 100% you. Odată aleasă combinația, specialistul care asistă clienții va realiza parfumul. Yes, it’s that easy.

Pentru a putea pleca acasă cu un parfum de marcă proprie, complet gratuit, cerința ar fi să faceți cumpărături în Băneasca Shopping City în valoare de minim 800 de lei, de la orice magazine (sau combinație de magazine). Odată atins targetul, puteți aduce bonurile la Laboratorul de parfumuri, care se află vizavi de Victoria’s Secret și aveți oportunitatea să plecați acasă cu propria esență.

Așadar, spor la cumpărături și la creativitate! Ne vedem în Băneasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vrei să fii influencer pentru o zi? Ne dăm întâlnire la evenimentul anual organizat de Sephora

YOUR MASCARA STORY | Cine iubește Maybelline Colossal, mâna sus 🙌 Hai să descoperi povestea Lorenei Șerban cu acest produs