in ,

AdorAdor

Cum ne organizăm biblioteca în spațiile mici? Ce sugestii ne oferă Ruxandra de la 4 fără 15

Își mai ia cineva doza zilnică de dopamină din (re)organizare?

Ruxandra Gîdei, pasionată de literatură și promotoare a poeziei românești contemporane, a postat recent un videoclip pe contul său de TikTok, oferind un joc ingenios de organizare a cărților.

În acest video, Ruxandra explorează modalități de a da un sens și o ordine cărților care, de ceva timp, începuseră să acapareze casa ei.

În timp ce abordează organizarea bibliotecii personale, Ruxandra găsește soluții creative pentru a evidenția titlurile citite și cele încă neparcurse, în timp ce dispune cărțile în funcție de criterii specifice.

Utilizând rafturi inovative și diverse suprafețe disponibile în locuința sa, ea reușește să creeze o bibliotecă mobilă, o soluție ingenioasă pentru spațiul său limitat, oferind astfel fiecărui titlu un loc bine definit.

@4fara15 își mai ia cineva doza de dopamină din aranjarea și rearanjarea cărților în bibliotecă?? 📈📚 #booktok #booktokromania ♬ original sound – Ruxandra Gîdei

Această abordare oferă o un model foarte bun de organizare logică a spațiului personal. Ruxandra evidențiază beneficiile resurselor creative și a unui mod inovativ de a gestiona cărțile, subliniind cum se pot transforma zonele restrânse în spații funcționale și estetice.

Organizarea și evidențierea cărților citite și necitite oferă o doză de satisfacție și motivare personală, demonstrând importanța descoperirii unui sistem potrivit pentru organizarea spațiului personal.

Acest videoclip nu doar oferă un exemplu de ordine și aranjare, ci și ilustrează pași simpli pentru a transforma un spațiu limitat într-o bibliotecă personalizată și eficientă, pentru a ne ajuta să rămânem motivați și să găsim cu ușurință ceea ce căutăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

West Side Hallo Fest

Cum s-a văzut cel mai mare festival de Halloween din România, susținut pe Lacul Morii, în online. WEST SIDE HALLO FEST a ținut trei zile, cu concerte rock, ateliere pentru copii, trasee misterioase și concurs de costume

Noul nostru streamer favorit e Livia Fălcaru