in , ,

AdorAdor OMGOMG

Cum își petrece Maria Vigheciu weekend-ul?

Maria Vigheciu ne arată rutina ei de weekend în câteva mini vlog-uri.

Poate că are legătură cu astrele, poate că nu, dar mie mi se pare că timpul trece din ce în ce mai repede. În special weekend-urile. Nici nu îmi dau seama când vine duminică seara și trebuie să o reiau rutina obișnuită.

Also, nici măcar nu a trecut noaptea de Halloween, că deja găsim decorațiuni și dulciuri de Crăciun în magazine. How weird is that?

Mini weekend vlog à la Maria VigheciuȚ

Maria Vigheciu a postat pe Instagram două mini vlog-uri în care ne arată ce face ea într-un weekend obișnuit.

Mi-a plăcut enorm cât de autentică era. Chiar și fericirea pe care o simți când bei apă a doua dimineață după club a fost foarte relatable pentru mine. Nu mă îndoiesc că și pentru voi.

Maria și-a început weekend-ul în club. A surprins mai multe cadre în care am observat-o și pe Valentina, prietena sa.

Ulterior, o surprindem pe Maria lângă fiica ei, Anais. Cele două sunt apropiate una de cealaltă și au o relație sănătoasă.

Mi se pare minunat când văd părinți care își cresc copilul astfel.

Anais se află acum la vârsta la care devine din ce în ce mai curioasă de make-up și orice alte chestiuni ce țin de beauty. În baia Mariei, a luat câteva produse din trusa de machiaj și ne-a arătat recomandările sale.

O înțeleg perfect pe Anais, îmi amintesc când eram în clasa a 5-a și mă dădeam pe ascuns cu corectorul mamei de la Rimmel London. Mă gândeam că nu o să observe că îl folosesc. Nu știu cum mi-a trecut această idee prin minte, fiindcă, la un moment dat, era consumat complet.

Cele două au făcut și ordine prin apartament, au întins rufele pe uscător, you know the usual. Bănuiesc că avem cu toții acest pas în rutina de weekend. Au și gătit împreună.

În alt vlog, Maria ne arată și o altă sâmbătă seara din viața ei. De data aceasta, nu mai era în club cu fetele, ci cu Anais în supermarket, alegând cerealele perfecte pentru micul dejun.

@mariavigheciu aseara, dupa scoala: home made dinner, bubble tea, parcul de distractii 💘👾🧸#minivlog #motherdaughter #dinner #dinnerathome #anaisbaby ♬ stupid videodiary – noah

Voi cum vă petreceți weekend-urile?

Ca de obicei, așteptăm pontul tău. Vrem să știm ce ai dori să mai citești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

America Express revine și de-abia așteptăm să o vedem pe Iulia Albu!

Cine are ziua de naștere pe 21 octombrie?