in ,

AdorAdor OMGOMG

Cum faci să-ți creezi un sanctuar în propria casă? 🥹 Vezi ce sfaturi ne oferă Laura Maier! 😍

Se spune adesea despre casă că ar fi un refugiu, un loc unde te simți în siguranță și confortabil. Iar în cadrul propriului cămin, există o modalitate de a crea un spațiu sacru, un sanctuar personal care să îți aducă liniște și echilibru. Iar Laura Maier ne-a oferit o mică introducere în temă, oferindu-ne sfaturi valoroase într-un videoclip recent postat pe TikTok.

Planificare

Ea ne îndeamnă să ne facem propriul sanctuar în casă, subliniind importanța organizării, a curățeniei și a transformării spațiilor personale în zone liniștite și îmbietoare. Prima provocare atunci când te muți este să îți organizezi lucrurile, să așezi cutiile și să găsești un loc pentru fiecare obiect.

Laura împărtășește secretele ei: planificarea și organizarea pe hârtie. Folosind un caiet pentru notițe, Laura își listează sarcinile, de la curățenia dulapurilor până la organizarea fiecărui colț al casei.

To do lists

Fiecare cameră trebuie curățată și organizată treptat, iar ceea ce începe ca o listă de sarcini se transformă în mici victorii, pe măsură ce fiecare pas este completat. Lista Laurei include activități esențiale: cumpărăturile de produse de curățenie, curățarea dulapurilor și ștergerea prafului. O muncă organizată, dar care poate aduce un sentiment de împlinire și ordine.

Finisaje

Crearea unui spațiu sacru în propria locuință nu necesită doar curățenie, ci și îmbunătățiri care să îți ofere confort și relaxare. Laura menționează, de exemplu, adăugarea de rafturi, organizarea zonelor de relaxare și plantele care pot aduce o notă naturală și calmantă.

@islauramaier Sanctuar in casă! O parte din calmitatea mea vine din faptul ca organizez tot ce pot, astfel eliberandu-mi mintea de gânduri suplimentare. Asa ma pot focusa exact pe ceea ce contează!🙏🏻🧘🏻‍♀️ #newhouse #sanctuary #lauramaier ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO

Laura Maier ne inspiră să transformăm spațiul nostru într-un sanctuar personal, unde putem scăpa de stresul zilnic și ne putem regăsi liniștea. Pas cu pas, și tu îți poți crea propriul spațiu sacru, iar Laura oferă o abordare practică și organizată pentru această provocare. Odată ce ai trecut prin toate etapele, casa ta va fi transformată într-un cămin primitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum ne inspiră influencerii noștri români favoriți să ne fotografiem cu persoana iubită

Ce mai citesc influencerii noștri preferați? Vezi care este cartea despre care Feli spune că este „pe sufletul ei”