in , , ,

AdorAdor

„Cum faci să nu te duci la polul opus de independență?” Perspectiva Mariei Vigheciu asupra relațiilor

În era digitală a vloggerilor și creatorilor de conținut, Maria Vigheciu a devenit un nume cunoscut în lumea online-ului datorită conținutului său sincer și autentic.

Urmează să-ți spun care e perspectiva Mariei cu privire la relații și independență, așa cum reiese din declarațiile sale recente în podcast-ul „Safe Space”, găzduit de prietena ei, Nadd Hu.

Cine e Maria Vigheciu?

Povestea Mariei a început ca un „mom vlogger”, prezentând vlog-uri zilnice din viața ei și a fiicei sale, Anais, pe canalul numit inițial „Anais Baby”.

Cu timpul, canalul ei s-a dezvoltat și a devenit un loc în care abordează subiecte diverse, de la actualizări despre viața sa la sfaturi de frumusețe.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria (@mariavigheciu)

 

De asemenea, Maria este activă pe Instagram, unde creează conținut și interacționează cu urmăritorii săi.

Un aspect important al vieții Mariei este că este divorțată de mult timp de tatăl fiicei sale, iar în trecut a avut o relație cu un bărbat numit Bogdan.

Care e natura relației lor acum?

Cu toate acestea, în prezent, starea relației lor nu este cunoscută public.

Maria a abordat unele aspecte complexe ale relațiilor în podcast-ul „Safe Space”, punând sub lupă subiectul independenței și cel al așteptărilor de la partener.

 

În podcast, Maria Vigheciu a pus o întrebare provocatoare:

„Cum faci să nu ai așteptări de la partener și totuși să fii împlinit singur? Cum faci să nu te duci la polul opus de independență?”

Această întrebare reflectă o dilemă comună pentru mulți oameni care tind să caute relații sănătoase, dar fără a-și sacrifica independența.

Ea a dezvoltat ideea că într-o relație, trebuie să găsești un echilibru între a-ți păstra independența și a oferi sprijin partenerului tău.

Maria a mărturisit că, în ultima parte a relației sale anterioare, s-a simțit concentrată exclusiv pe partenerul ei.

În mod interesant, el devenise bărbatul pe care ea îl sprijinea să devină. Acest lucru a pus în discuție independența sa și a creat o situație în care părea că ea își pierde propria identitate și direcție în viață.

Învățăturile Mariei în urma relației

Maria Vigheciu pare să fi învățat din experiențele ei și încearcă să găsească echilibrul potrivit pentru a-și menține independența și identitatea în orice relație viitoare.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria (@mariavigheciu)

 

Acesta este un subiect important pentru mulți dintre noi în era relațiilor moderne, unde echilibrul între independență și implicare într-o relație rămâne un proces complex și în continuă evoluție.

Tu ce zici? Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Motivul pentru care Ariana și Dalton Gomez au divorțat, vezi aici

Coke App: Experiența The Art of Taking by Delia