in , ,

AdorAdor

Cum face Maria Vigheciu ca viața de single mom să pară floare la ureche?

Maria Vigheciu, o influenceriță și creatoare de conținut din România, a reușit să-și transforme viața de single mom într-o poveste cu accente de glamour, distracție și echilibru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria (@mariavigheciu)

It started with Baby Anais

Lansându-se inițial pe YouTube cu canalul „Baby Anais”, denumit după fiica ei, Maria a reușit să cucerească publicul prin conținutul său autentic și plin de viață.

Deși parcursul său personal a inclus o relație anterioară care s-a încheiat printr-un divorț, Maria a ales să păstreze motivele acestei separări în sfera sa privată, concentrându-se în schimb pe viața prezentă și cariera sa online.

Maria Vigheciu pe Insta

Cu un succes remarcabil pe platforma Instagram, Maria oferă life updates și momente din viața sa cotidiană, reușind să găsească un echilibru remarcabil între distracție și responsabilitatea de mamă singură.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria (@mariavigheciu)

Prin postările sale, Maria transmite o poveste care îmbină armonios aspecte estetice, momente pline de strălucire și provocările vieții de părinte singur.

Secretul său stă în abilitatea de a gestiona viața de zi cu zi, arătând că deși este mamă singură, nu permite ca această situație să o definițe sau să îi limiteze aspirațiile.

Abordare fresh a vieții de single mom

Cu o abordare plină de optimism și autenticitate, Maria demonstrează că viața de single mom poate fi plină de bucurii și reușite, fără să lase la vedere complicațiile din spatele scenei.

Acest echilibru pe care-l afișează în social media inspiră și aduce speranță altor părinți care se confruntă cu provocări similare.

We love a strong, confident woman!

Tu ce părere ai despre ea?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Corina Hendler: „Numărul urmăritorilor nu este la fel de relevant precum este conținutul de calitate.”

Cine are ziua de naștere pe 10 noiembrie?