in , ,

AdorAdor

Cum au petrecut Sânziana Negru și Ștefan Floroaica Revelionul? Check it out!

Cuplul adorabil format din Sânziana Negru și Ștefan Floroaica și-a încântat fanii pe Instagram, dezvăluind cum au sărbătorit noul an într-un mod plin de bucurie și romantism.

Prin intermediul unui captivant video postat pe Insta, cei doi au oferit o privire în atmosfera lor festivă de revelion.

Sânziana Negru și Ștefan Floroaica, cozy de revelion

Imaginile îi arată pe Sânziana și Ștefan petrecând timp împreună pe o terasă deschisă, privind în sus la artificii care colorează cerul întunecat al nopții.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanziana (@sanziananegru)

Cuplul aștepta cu nerăbdare răsăritul noului an.

Momentul a fost accentuat de imaginea paharelor de șampanie, subliniind spiritul de sărbătoare care a însoțit momentul trecerii în 2024.

Fanii au fost rapid cufundați într-o atmosferă plină de romantism și bucurie, simțind că fac parte din experiența lor de revelion.

Clipe speciale împărătșite cu fanii

Sânziana și Ștefan au știut cum să împărtășească aceste clipe speciale, capturând și transmitând energia pozitivă care i-a înconjurat în această noapte magică.

Întreaga scenă a fost un tribut adorabil la frumusețea și soliditatea relației lor, iar atmosfera relaxată și plină de veselie a demonstrat că au găsit modalități perfecte de a celebra împreună evenimente importante.

Cu astfel de momente încântătoare, Sânziana Negru și Ștefan Floroaica continuă să își încânte și să inspire comunitatea lor online, transmițând un vibe cald și plin de iubire care însoțește începutul fiecărui an nou.

Tu ce zici de video-ul lor mega sweet?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 10 ianuarie?

5 micro-influencerițe de beauty din România care ne inspiră pe Instagram✨