in ,

AdorAdor DrăguțDrăguț

Cum arată o zi din viața unui influencer? 🤫 Irina Păun ne arată ce face ea într-o zi obișnuită, drept content creator

În viața plină de camere, lumini și evenimente a unui creator de conținut, de multe ori vedem doar partea frumoasă, strălucitoare și glamour a lucrurilor. Recent, Irina Păun ne-a oferit de a vedea cum arată pentru ea o zi obșnuită, în calitate de creator de conținut, arătând că, în ciuda evenimentelor fastuoase și aparițiilor strălucitoare, multe momente sunt similare cu ale tuturor celorlalți.

Un început de zi ca oricare altul

Începutul zilei pentru Irina se aseamănă cu al multora dintre noi: o ceașcă de cafea și dorința adâncă de a mai rămâne în pat câteva minute în plus. După rutina sa de dimineață, however, ea se îndreaptă către prima parte a zilei de lucru: editarea videoclipurilor și conținutului pe care îl împărtășește apoi cu comunitatea sa.

Running errands

Odată ce această etapă este încheiată, se pregătește pentru programările pe care le are făcute (în ziua respectivă, a fost vorba despre schimbarea manichiurii) și o sesiune scurtă la sală, urmată de o masă rapidă.

A doua parte a zilei de muncă

Irina trece apoi la seara plină de activități. Ea participă la un eveniment la care a fost invitată, doar ca mai apoi să fugă acasă pentru a se schimba și a se îndreapta către un alt eveniment important: premiera unui film.

Ziua unei influenceri poate părea agitată și plină de momente memorabile, dar rutina de dimineață și cea de seară rămân similare cu ale oricui.

În spatele fiecărui post strălucitor, stă o rutină zilnică și eforturi constante pentru a oferi conținut de calitate și a se menține conectată cu comunitatea ei.

Este o demonstrație a faptului că, în ciuda imaginii fastuoase pe care o vedem de dincolo de ecran, multe părți ale vieții unui creator de conținut sunt similare cu ale celorlalți, pline de muncă, echilibru și rutine personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Livia Fălcaru ne arată cum să găsim fericirea în lucrurile mărunte 🥹

Cine are ziua de naștere pe 4 noiembrie?