in , ,

AdorAdor OMGOMG

Cum arată o zi din viața unui actor din serialul Loki? Azaleea Necula ne ia cu ea o zi pe platou

Pe măsură ce porțile platoului de filmare se deschid și freamătul acțiunii începe să se facă simțit, actorii se îndreaptă spre culise și spre o nouă zi de filmări. Repetiții, probe de costume, ședințe de machiaj, fuga pe scenă și… lights, camera, action! 

Cred că cei mai mulți dintre noi am visat la un moment dat în viață să devenim actori și ne-am imaginat viața fabuloasă pe care am trăi-o, atât în fața camerei, cât și în spatele ei. Însă, în majoritatea cazurilor, povestea se termină aici.

Așa că am rămas doar cu visul și cu un bagaj de curiozități cu privire la cum o arăta o zi din viața unui actor.

Aici intervine Azaleea Necula, care ne sare în ajutor. Cu puțin timp în urmă, Azaleea a realizat „o mică pagină de jurnal video”, în care împărtășea cu publicul cum arată o zi din viața unui actor. Și nu oriunde, ci pe platoul unde se filmează serialul Loki, din Londra.

Introducerea fiind făcută, spun să nu mai tragem de timp, cum suntem toți nerăbdători să aflăm tot. Așa că haideți să descoperim împreună cu Azaleea emoțiile, provocările și bucuriile unei zile pe platoul de filmare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Loki (@officialloki)

Dimineața Plină de Așteptări

După un mic-dejun copios și un drum plin de emoții, Azaleea ajunge pe platoul de filmare, unde o așteaptă o masă cu snak-uri pentru actori și niște sesiuni de mingling and getting to know each other, ca ziua să poată începe cu dreptul.

Culisele Transformării

După ce le-a fost prezentat locul exact în care vor filma, următoarea oprire este la cabină. Timpul pentru marea transformare. După câteva ore pe mâinile talentatei echipe de make-up și hairstyle, Azaleea mai are de făcut un singur pas pentru a finaliza transformarea: să îmbrace costumul. Dacă n-ar fi pentru calitatea imaginii – și pentru faptl că e color -, ai putea crede că Azaleea e ruptă dintr-unul dintre primele albume foto. O adevărată călătorie în timp, la finalul secolului al XIX-lea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azaleea (@azaleea.necula)

Direcții de lucru

Odată ajunsă înapoi pe platoul de filmare, îmbrăcată, machiată și gata să-și ntre în personaj, Azaleea este abordată de un membru din echipa tehnică. Acesta îi explică exact ce are de făcut în următoarea sa scenă. După ce prima scenă a fost filmată, înapoi la machiaj, iar procesul se repetă.

Premiera sezonului 2

După încheierea zilei de muncă, Azaleea merge de la filmări, direct la premiera sezonului 2 al serialului Loki. O sesiune foto pecovorul roșu, un set de discursuri ale actorilor principali și posibilitatea să urmărești în premieră primele episoade ale celui mai nou sezon din serial? What a dream.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azaleea (@azaleea.necula)

Dacă nu ne doream să fim în papucii ei de la bun început, până acum cred că Azaleea a reușit să ne captiveze pe toți. Și poate chiar să ne și facă puțin geloși.

Cam aici se încheie atât ziua pe platou a Azaleei, cât și materialul acesta. Mai rămâne doar să ne delectăm cu cel mai nou sezon din serial, mândri de faptul că, într-un fel sau altul, am reuși să avem acces în culise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 18 octombrie?

viață de noapte

Opinie: Mai există viață de noapte după pandemie?