in , ,

AdorAdor OMGOMG

Cum a fost la petrecerea de Halloween organizată de NYX? Claudia Preduca ne povestește despre experiența ei la eveniment 👻

Claudia Preduca a avut ocazia de a participa la o petrecere de Halloween organizată de NYX Professional Makeup în Los Angeles, iar povestea ei surprinde un eveniment desprins din povești.

Mai mult decât un simplu party, această întâlnire a fost o veritabilă oază pentru pasionații de makeup și nu numai. Claudia împărtășește cu noi această experiență extraordinară printr-un TikTok plin de detalii și emoție, dezvăluindu-ne fiecare clipă și fiecare sentiment avut.

Ajunsă la locație, Claudia a fost întâmpinată de un peisaj vizual fascinant. O lume în care pozele și videoclipurile erau la ordinea zilei, iar zona premiilor a reprezentat primul punct de atracție. Acolo, nu doar că a avut norocul de a câștiga și ea un premiu format din două lacuri de unghii, dar a fost surprinsă să observe că acestea completaseră perfect machiajul său de Frankenstein.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia (@claudiapreduca)

Decorul a fost unul de poveste, depășind cu mult așteptările. Claudia a avut ocazia să cunoască numeroși influenceri și artiști de makeup pe care îi urmărea și admira de ceva timp. Un moment special a fost acela al dansului mumiilor pe melodia campaniei de Halloween, contribuind la crearea unei atmosfere plină de viață.

Un punct culminant al serii a fost invitatul special, Lil Wayne, o surpriză care a umplut evenimentul de magie și a oferit o experiență memorabilă.

Astfel, între sentimentele de recunoștință pentru această experiență minunată și regretul pentru finalul acesteia, Claudia ne-a transmis emoțiile și amintirile frumoase trăite la această petrecere de excepție.

@claudia28xo A fost una dintre cele mai frumoase experiente 💚 Sunt cea mai recunoscatoare pentru tot ce am trait aici🥹 Multumesc @NYX Cosmetics Romania dar si voua pentru ca datorita voua pot face ceea ce imi place! #NYXcosmeticsRomania #Makeup #sponsoredtripbyNYX #NYXCosmeticsxUniversalMonsters ♬ original sound – Claudia Preduca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 19 octombrie?

Cum a fost la evenimentul de Crăciun organizat de Sephora Franța? Deni Elena ne ia cu ea în backstage