in

AdorAdor OMGOMG

Cum a fost cel mai recent concert La lumina lumânării și când va avea loc următorul?

Hai să afli! 😍

De câteva luni încoace, concertele La lumina lumânării organizate de către cei de la Povești din București au luat cu asalt capitala. Apropo, noi am povestit, de curând, cu Evelyne Vîlcu despre asta aici.

Inițiativa este una aparte și extrem de atractivă pentru publicul general, în special pentru diversitatea de teme și locații pe care le abordează în realizarea evenimentelor.

Ultimele două ediții – un succes total

Datorită celor de la Povești din București, hotspot-urile culturale din capitală au început să prindă viață, în interpretarea talentaților muzicieni de la Cvartet Sonore. Evenimentele au început să facă furori încă de la lansare, însă ultimele două ediții – prin temele alese și conceptele extrem de creative pe care s-au bazat – au avut un succes cu adevărat răsunător.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evelyne Vilcu (@evelynevilcu)

LA LUMINA LUMÂNĂRII – TRIBUTE COLDPLAY & IMAGINE DRAGONS

De departe cel mai de succes și cel mai ingenios spectacol organizat în cadrul serilor La lumina lumânării a fost concertul care a avut loc pe 18 ianuarie. În parte, aceste aclamații s-au datorat temei alese pentru seara respectivă, care a fost un tribut adus unora dintre cele mai îndrăgite trupe ale omentului, al nivel internațional: Coldplay și Imagine Dragons.

Fabulosul experienței a fost augumentat de locația parteneră cu care s-a lucrat pentru realizarea concertului. Evenimentul de pe 18 ianuarie a avut loc la Muzeul Imersiv MINA, care a fost, la rândul lui, unul dintre locurile preferate de bucureșteni pentru a-și petrece timpul liber, încă de la deschidere. Astfel, expoziția imersivă pusă la dispoziția publicului a fost acompaniată de cele mai mari hituri ale celor două trupe, asigurând o atmosferă unică și o seară pe care cei prezenți cu siguranță nu o vor uita prea curând.

LA LUMINA LUMÂNĂRII – ICONIC MOVIE SOUNDTRACKS

Cel mai recent eveniment din seria La lumina lumânării a fost concertul care a avut loc acum câteva zile, pe 28 ianuarie, la Palatul Bragadiru din capitală. Evenimentul a avut ca temă principală iconic movie soundtracks, iar interpreții au adus la viață unele dintre cele mai iubite și cunoscute filme, cu ajutorul instrumentelor lor.

Printre piesele care au făcut Palatul Bragadiru să răsune duminică seara s-au numărat și Let it go, din filmul Frozen, și intro-ul serialului Friends.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cvartet Sonore (@cvartetsonore)

Ne vedem cu prima ocazie la următorul eveniment La lumina lumânării? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Într-un podcast captivant creat de Damian Drăghici, Selly, creatorul și producătorul sezonului 4 din BUZZ HOUSE, a dezvăluit culisele fascinante ale acestui concurs care a cucerit inimile publicului în ultimele luni.

Ce a spus Selly despre sezonul 4 din BUZZ HOUSE în podcast-ul lui Damian Drăghici?

Colaj Miruna Rumina

Vezi ce surpriză i-a făcut Miruna Rumina bunicii ei 🥹