in ,

AdorAdor OMGOMG

Cum a evoluat Oz Style Magic Rope în cei aproape 2 ani de când am cunoscut brandul în cadrul emisiunii Imperiul Leilor

În urmă cu doi ani, Oana Zidaru a pășit pe scena Imperiului Leilor cu o viziune și un proiect ce a captivat imaginația juraților și a spectatorilor deopotrivă. OZ Style Magic Rope – un dispozitiv de ondulare a părilui ce nu folosește căldura, fiind, astfel, mai prietenos cu părul – a fost punctul de plecare al unei călătorii remarcabile.

Și, dacă erai curios să afli ce s-a mai întâmplat cu Oana și cu her Magic Rope, atât articolul acesta, cât și cel mai recent TikTok postat de OZ Style sunt aici să te pună la curent în legătură cu ce s-a mai întâmplat în ultimii doi ani.

Debutul Sclipitor

De la debutul său în cadrul emisiunii, ondulatorul fără căldură Magic Rope nu a fost doar un produs, ci o poveste începută într-un apartament mic, prezentată lumii dintr-un studio de televiziune și continuată dincolo de lumina reflectoarelor. Oana Zidaru a adus cu ea nu doar un proiect de hairstyle, ci o viziune amplă asupra modului în care inovația ne poate transforma și ușura viața.

Din culisele brandului

În TikTok-ul recent postat, Oana ne permite să aruncăm un ochi în „culisele” afacerii ei și să îi obersvăm evoluția din acești doi ani plini de provocări și succese. Clipul spune povestea schimbărilor apărute pe parcurs, a parteneriatelor neașteptate pe care a reușit să le încheie și a multitudinii de evenimente la care Oana a participat în calitate de speaker. Întregul parcurs expune publicului nu doar succesul de care OZ Style Magic rope s-a bucurat, ci și angajamentul și pasiunea ce au stat la baza evoluției brandului.

O creștere înfloritoare

Cu schimbările aduse de pandemie și transformările în lumea afacerilor, Oana Zidaru nu s-a oprit. A știut să-și adapteze afacerea la noile realități, să-și extindă prezența nu doar în magazinele fizice, ci și în cadrul celor online și pe platformele de social media și, cu timpul, să creeze o comunitate dedicată, care îi sprijină brandul. Prin astfel de adaptări, OZ Style nu doar că a supraviețuit, ci s-a bucurat de o creștere impresionantă.

Dacă vrei să asculți întreaga poveste, exact așa cum o spune Oana, ai TikTok-ul încărcat de ea chiar aici.

@ozstylemagicrope Cum a evoluat businessul meu dupa ce am participat la Imperiul Leilor 🦁 #imperiulleilor #ozstyle #magicrope #buclefaracaldura #bucleacasa #antreprenoriatromanesc #antreprenor ♬ original sound – OZ Style

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce este „matematica fetelor”?

Artiști vizuali din România pe care s-ar putea să-ți dorești să-i arăți și prietenilor tăi