in , ,

AdorAdor

Cum a devenit căruciorul Cybex Global cu care Theo Rose îl plimbă pe Sasha prin București un brand symbol

Prin imagini dulci și haioase pe TikTok și Instagram, Theo Rose ne mai aruncă din când în când câte o mică bucată de pânză din tabloul care este pentru ea viața de părinte. În cel mai recent TikTok din această categorie, Theo s-a focusat, cu umorul și căldura caracteristice, pe căruciorul lui Sasha. Într-un clip amuzant, artista a creat o scenă plină de umor, prezentând atât provocările și bucuriile legate de utilizarea căruciorului, cât și faima pe care a dobândit-o acesta în rândul fanilor.

În videoclip, Theo Rose ne ia cu ea la o plimbare prin parc alături de Sasha, de-a lungul căreia aflăm că recunoașterea căruciorului și, implicit, a beneficiarului (Sasha) în public de către fani a devenit un eveniment recurent în viața familiei, până și în absența lui Theo.

Din mica ei anecdotă ne dăm seama că lumea, mai nou, se cunoaște după… cărucior? Lăsând gluma deoparte, căruciorul negru cu accente aurii de la Cyclex Global a devenit atât de recognoscibil, încât reprezintă un simbol distinctiv al familiei lui Theo. Și este un simbol extrem de bine ales. Pe lângă aspectul plăcut al căruciorului, acesta deține și foarte multe caracteristici care să asigure confortul și siguranța bebelușului, atunci când este scos la plimbare.

All in all, Theo pare să fie extrem de mulțumită de alegere, iar noi nu am putea fi mai bucuroși pentru ea.

@theorose

Plimbarile lui Sasha sunt multe si lungi. Ii place la aer si ii plac oamenii. Din ce am vazut si oamenii il plac pe el. :)) Sa il stiu in siguranta si confort e minunat♥️ De @cybex_global stie toata lumea ca e o varianta sigura si cu desing special. Noi l-am gasit la cei de la @baby_matters_ro care ne-au ajutat sa facem alegerea potrivita pentru noi.

♬ sunet original – Theo Rose

Prin intermediul acestui material, Theo Rose a reușit să ofere o privire autentică asupra vieții sale de mamă, aducând un zâmbet pe fețele urmăritorilor săi.

Cu o doză sănătoasă de umor și cu o deschidere tipică ei, Theo Rose ne-a transmis că experiența de a fi părinte poate fi una plină de mici momente frumoase și că utilizarea caruciorului poate deveni o provocare, un prilej de bucurie sau un punct de reper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine a intrat în Pandora Official Squad?

#worldmentalhealthday: Sephora România donează către Rare Impact Fund