in , ,

OMGOMG

Cum a cucerit lumea Jeremy Allen White prin reclama la Calvin Klein?

Cum a cucerit lumea Jeremy Allen White prin reclama la Calvin Klein?

Jeremy Allen White, cunoscut pentru rolul său în seria de televiziune „The Bear”, a reușit să cucerească inimile fanilor și să-și creeze un întreg fanbase pe platforma TikTok datorită unei reclame îndrăznețe pentru Calvin Klein.

Da, deja îl știm în urma știrilor legate de el și Rosalía, but there is more!

Cum a ajuns Jeremy Allen White mega cunoscut prin campania Calvin Klein?

Într-un mod neașteptat și captivant, Jeremy a devenit subiectul principal al conversațiilor online datorită campaniei sale pentru linia de lenjerie Calvin Klein.

Apariția sa într-un spot publicitar în care își dezvăluie un corp bine definit și bronzat a declanșat o adevărată frenezie pe rețelele sociale, în special pe TikTok.

Și-a surprins fanii și a adunat mii de fane

Fanii au fost surprinși să descopere că actorul, în mod normal văzut în roluri de băiat simplu și personaje relatable, poate transforma o campanie de modă într-un adevărat eveniment online.

TikTok-ul său s-a umplut rapid de videoclipuri de la fani care împărtășesc entuziasmul lor față de noul său aspect și chemând alți utilizatori să se alăture trendului.

În videoclipul de promovare, Jeremy este surprins în diverse momente, de la o aparentă plimbare prin oraș până la exerciții pe acoperișul unui clădiri.

Un clip autentic și intim, dar concomitent #ad

Acesta a reușit să creeze o atmosferă de intimitate și autenticitate, cu fiecare gest și mișcare, păstrând totodată un aer de mister și senzualitate.

Cu această campanie îndrăzneață, Jeremy Allen White nu a făcut doar o reclamă pentru lenjerie, ci a reușit să creeze o comunitate online entuziastă, gata să împărtășească aprecierea pentru frumusețea autentică și diversitatea în industria modei.

Prin intermediul TikTok-ului, Jeremy a demonstrat că poate cuceri inimile nu doar pe micul ecran, ci și în universul digital, schimbând perspectiva asupra frumuseții în lumea online.

Tu ai văzut campania? Do not miss it, nu e de ratat.

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine își sărbătorește ziua pe 28 ianuarie?

Eva Măruță, în autobuz, de ziua ei de nume (Sf. Ioan), în drum spre premiera filmului Tati Part-Time, unde va ține un discurs

Discursul Evei Măruță la premiera filmului Tati Part-Time a emoționat întreaga sală 🥹