in ,

AdorAdor OMGOMG

Cum a arătat premiera filmului Argylle la Cinema City în București? 😍

Argylle:Superspionul este un film de acțiune cu spioni, inspirat din seria de cărți Argylle, a autoarei americane Elly Conway.

Scenariul filmului a fost realizat de către Jason Fuchs, iar ecranizarea a fost coordonată de către regizorul și producătorul american Matthew Vaughn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Argylle (@argyllemovie)

Ce i-a atras în mod special pe fani la acest film, în afara plotului incitant, a fost, fără doar și poate, distribuția de senzație. Cu Dua Lipa, Henry Cavill și John Cena în rolurile principale, filmul a fost setat să fie un hit la boxoffice from the get go.

Filmul a avut premiera la Londra pe 24 ianuarie și a fost foarte îndrăgit de fani.

Ca atare, evenimentul oficial de lansare al peliculei în cinematografele din România a fost așteptat cu nerăbdare și primit cu mult entuziasm.

Premiera la noi a avut loc în Cinema City, din capitală, iar la debutul filmului Argylle pe piața românească au fost invitați mai mulți influenceri de top, dintre care Valentin Popescu și Adina Boboc.

Ambii au apreciat filmul, din câte s-a văzut în story-urile încărcate de la eveniment, însă Valentin a fost mai ales încântat de el. Suficient de încântat încât să mă facă și pe mine să vreau să îl văd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Colaj. În stânga, Sore, la restaurant. În dreapta, sus, Sore, pe stradă. În dreapta, jos, Sore și Alina Tanasa în Berlin

Sore ne arată cum a fost în Berlin, la evenimentul celor de la Schwarzkopf

Colaj Louis Florea și Lorena Vișan, etape din prietenia lor

Lorena Vișan și Louis Florea ne arată cum a evoluat prietenia lor în ultimii 4 ani