in , ,

AdorAdor

Cum a arătat începutul anului nou pentru Alexia Eram?

Alexia Eram, fiica celebrei jurnaliste Andreea Esca, a împărtășit cu fanii săi o privire în universul ei personal, arătându-ne cum a petrecut începutul noului an.

Prin intermediul unui carusel de poze exciting, am fost martorii unui mix de momente pline de veselie, inclusiv cadre special alături de Mario Fresh.

Descrierea emoționantă făcută de Alexia Eram

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

În descrierea plină de entuziasm a pozei cu Mario Fresh și cei dragi, Alexia a scris: „This is what I call a good start of the year.”

Mesajul său sugerează că aceasta a avut parte de un început de an care merită numit „excelent”, și pozele vorbesc de la sine.

Printre cadrele vesele de la petrecerea de Revelion, surprinzând momente autentice alături de prieteni și familie, imaginea alături de Mario Fresh atrage atenția și stârnește curiozitatea fanilor.

Un început de an plin de veselie

Această postare oferă o privire captivantă în viața personală a Alexiei și în modul în care a ales să sărbătorească trecerea în noul an.

Articolul nostru se concentrează pe atmosfera pozitivă și pe bucuria pe care Alexia a transmis-o fanilor săi în primele zile ale anului.

Cu un ton prietenos și cool, dezvăluim cum aceasta a ales să-și înceapă 2024: plină de zâmbete, momente speciale alături de Mario Fresh și, desigur, cu cei dragi lângă ea.

Alexia Eram demonstrează că știe cum să se distreze și să sărbătorească în stilul ei unic.

Tu ce zici de postarea ei?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine își sărbătorește ziua pe 14 ianuarie?

La Mița Biciclista prelungește expoziția Monicăi Lovinescu