in ,

Totul despre Culiță Sterp: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Culiță Sterp, fratele unuia dintre finaliștii emisiunii Survivor All Stars, este un cântăreț de manele foarte cunoscut. De asemenea, familia lui a devenit de curând faimoasă și din cauza scandalului în care aceasta este implicată împreună cu jurnalista Mara Bănică.

Cine este Culiță Sterp?

Conform spuselor jurnalistei, a trebuit să dea în judecată familia Sterp în urma multor injurii și mesaje instigatoare la ură, asta chiar dacă familia Sterp neagă acuzațiile.

Ce vârstă are Culiță Sterp?

Culiță Sterp s-a născut în satul hunedorean Tuștea, o comoară palentologică unică în lume, de unde erau și ouăle de dinozauri pitici evaluate la jumătate de milion de euro atunci când au fost găsite în Italia. Tânărul s-a născut pe 25 octombrie, în anul 1992, și are 31 de ani.

Biografia lui Culiță Sterp

Tânărul muzician Culiță Sterp a absolvit Liceul I. C. Brătianu și apoi a urmat cursurile de la Facultatea de Științe Economice din Sibiu. Muzica l-a pasionat mereu, ceea ce l-a și determinat ulterior să renunțe la o carieră conform specializării dobândite în timpul facultății.

Manelistul Culiță Sterp s-a bucurat întotdeauna de sprijinul familie sale. Mama sa este Georgeta Gutiu, numită în mediul online mama Geta. Fiind unul dintre cei 4 copii ai mamei Geta, Culiță Sterp a învățat să aibă grijă de familie și să o iubească mai presus de orice lucru. Deoarece tatăl i-a părăsit pentru a pleca în străinătate, cei 4 frați au trebuit să se responsabilizeze rapid și să preia afacerea familiei, care consta într-o stână de oi. În 2023, Culiță Sterp a suferit din cauza morții subite a verișorului său, care nu a putut supraviețui unei decepții în dragoste.

Viața lui Culiță Sterp este, dacă ne luăm după ce găsim în presă, destul de palpitantă. Tânărul nu se dă în lături de la diverse fapte condamnabile, printre care se numără faptul că a umblat cu bani falși la o casă de schimb valutar. Împreună cu fratele său a fost cercetat într-un dosar de înșelăciune de 400 000 de euro. A provocat un grav accident rutier, sub influența drogurilor și a alcoolului, în Cluj, dar după fiecare problemă pe care o provoacă, Culiță Sterp apare zâmbind arogant în instanță.

Culiță Sterp și-a unit la un moment dat destinul cu Carmen de la Sălciua, dar mariajul nu a rezistat din cauza acuzațiilor de infidelitate aduse lui Culiță Sterp. Ulterior, artistul s-a logodit în Turcia cu Daniela Iliescu, care credea că este acolo strict pentru a filma un clip, nu pentru a fi cerută de soție. În cele din urmă, cei doi au ajuns să aibă împreună un băiețel, pe Milan.

Cariera lui Culiță Sterp

În ciuda fărădelegilor pentru care și-a câștigat popularitatea în mass-media, Culiță este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști din showbiz. De asemenea, la fel ca frații săi, este foarte activ pe platformele de social media, unde își întreține comunitatea creând conținut.

Deși Culiță s-a ocupat de afacerea de familie, odată cu popularitatea câștigată pe plan muzical, acesta a hotărât să se ocupe exclusiv de muzică. În ceea ce privește muzica, cea dintâi pasiune a sa, care i-a trasat și drumul profesional, Sterp este invidat adesea la evenimente unde ține petrecăreții pe ringul de dans. Melodiile sale sunt în topuri și sute de fani îi fredonează melodiile la petreceri private sau pe internet.

Pe canalul său Youtube are la anumite videoclipuri chiar și peste 5 milioane de vizualizări. Asta demonstrează că în ciuda vieții tumultuoase, Culiță știe să își mențină cariera muzicală la nivelul la care atât fanii fericiți, cât și încasările sale să crească.

Tu știai cine este Culiță până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Ovidiu Pătrașcu: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Cristian Presură: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Cristian Presură: Cine este, vârsta, biografia, cariera