in , ,

AdorAdor

Cu cine e logodită acum Vanessa Hudgens? Totul despre el

Actrița Vanessa Hudgens a surprins fanii cu o veste emoționantă – s-a căsătorit cu starul MLB (Major League Baseball), Cole Tucker, într-o ceremonie romantică pe plajă, desfășurată în Tulum, Mexic.

Logodna nu a fost confirmată but it’s real

Deși cei doi nu au confirmat public logodna, o fotografie a apărut pe rețelele de socializare, surprinzând-o pe Hudgens pozând desculță pe plajă, îmbrăcată într-o rochie albă vaporoasă.

Prietena ei de demult de pe vremea High School Musical, Monique Coleman, a postat chiar un videoclip pe Instagram Story, arătându-se petrecând în același loc cu Vanessa.

Este clar că atmosfera a fost plină de bucurie și emoție în timpul acestui eveniment special.

Vanessa Hudgens spilled the tea despre relația dulce cu Cole

Într-un interviu din luna mai la The Drew Barrymore Show, Vanessa Hudgens a dezvăluit că planificarea nunții a fost o provocare. Actorul a spus că se gândește să fugă și să se căsătorească în secret, mărturisind că se simte puțin pierdută în fața variatelor opțiuni de locații.

Întrebată despre părerea logodnicului său, Cole Tucker, ea a răspuns cu zâmbetul pe buze, „El doar vrea să se căsătorească cu mine. El zice, ‘Orice vrei, draga mea.'”

Anunțând logodna pe Instagram, Vanessa a postat o fotografie cu ea și Tucker, fericiți, în fața Turnului Eiffel, și o imagine cu inelul ei de logodnă. „DA. Nu am putea fi mai fericiți 🤍,” a scris ea în descriere.

Cine e Cole Tucker?

Cole Tucker, născut și crescut în Phoenix, a devenit un talent în baseball la Mountain Pointe High School, reprezentând echipa SUA în Cupa Mondială de Baseball 18U.

Selecționat în prima rundă MLB în 2014, a jucat pentru Pittsburgh Pirates înainte de a se alătura scurt echipei Arizona Diamondbacks.

În prezent jucător liber, Tucker este cunoscut pentru pasiunile sale muzicale, unde cântă la tobe și chitară, uneori împărtășind aceste momente pe Instagram.

Pe lângă interesul său pentru sport și muzică, se bucură de golf și își arată abilitățile în acest sport pe rețelele sociale.

Astfel, povestea de dragoste dintre Vanessa Hudgens și Cole Tucker continuă să inspire și să aducă bucurie fanilor, demonstrând că uneori, dragostea adevărată poate apărea când te aștepți mai puțin.

Tu ce zici? Ce părere ai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut internaționali de pe Twitch în decembrie 2023?

Cine vor fi artiștii de anul viitor de la Untold? Vezi ce nume apar deja pe listă!