in ,

Totul despre Cristina Pucean: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

totul despre cristina pucean cine este biografie varsta cariera

Cristina Pucean s-a remarcat prin senzualitatea cu care își mișcă șoldurile, fiind una din cele mai apreciate dansatoare din lumea manelelor.

Dacă o urmărești de ceva timp pe Cristina Pucean și îți place cum dansează, acest articol este pentru tine, fiindcă vei afla totul despre ea. De la cine este până la care este vârsta ei, apoi vom trece împreună printr-o scurtă biografie, iar în final, dar nu în cele din urmă vom povesti despre cariera dansatoarei.

Hai să descoperim totul despre Cristina Pucean.

Cine este Cristina Pucean?

Cristina Pucean, după cum am spus și mai sus, este una dintre cele mai apreciate și, bineînțeles, bogate dansatoare din lumea manelelor.

Mai mult, ea conturează portretul unei femei independente și puternice, care a reușit să se impună prin talentul și frumusețea sa.

Ce vârstă are Cristina Pucean?

Dansatoarea orientală s-a născut în data de 11 iunie 1995, deci are frumoasa vârstă de 29 de ani.

Cu toate că nu a împlinit încă 30 de ani, Cristina a reușit să strângă deja o mică avere din meseria ei.

O scurtă biografie

Cristina s-a îndrăgostit de dans încă de când era doar o copilă. Avea numai 14 ani atunci când a dansat prima dată. I-a plăcut atât de mult încât a început să muncească la visul ei, acela de a transforma pasiunea pentru dans într-o meserie.

Dansatoarea a ajuns pentru prima dată la publicul larg când a participat, acum 4 ani, la Românii au Talent.

Prin dansul ei din buric, Cristina Pucean a impresionat juriul Românii au Talent. Și, chiar dacă nu a considerat numărul ei unul de belly dance tradițional,  celebrului dansator  Mihai Petre, care ocupa și el atunci unul din scaunele RAT, a fost impresionat de momentul Cristinei.

După Românii au Talent, dansatoarea a continuat să apară public, apoi a devenit și mai cunoscută în universul manelelor. L-a cunoscut pe Bogdan de la Ploiești, cu care a format un cuplu frumos până de curând, când Cristina a aflat că o înșală.

Zvonurile se pare că au fost confirmate de mesajele dure dintre cei doi și subtilitățile pe care și le adresează reciproc pe rețelele de socializare. Pare că niciunul dintre ei nu și-ar dori să se împace.

Mai mult decât atât, Cristina Pucean a revenit cu un mesaj funny pe TikTok. Era un video în care întreba ce parfum folosește fostul, referitor la Bogdan de la Ploiești, iar răspunsul dansatoarei i-a amuzat pe fanii ei.

@cristinapuceann.haz

Neata ! ❤️

♬ sunet original – ABRUTARU

Cum arată cariera Cristinei Pucean?

Astăzi, Cristina Pucean este mai mult decât o dansatoarea, ea își invită fanii să arunce o privire în universul el prin conținutul pe care-l creează pe rețelele sociale. Astfel, dansatoarea a devenit și un soi de influencer urmărit de mulți români.

De exemplu, pe YouTube, femeia a strâns aproape 60 de mii de abonați, iar pe Instagram a ajuns la 630 de mii de urmăritori în timp ce pe TikTok distrează și cucerește 2,4 milioane de utilizatori.

Impresionant, așa-i?

Suntem curioși dacă și tu o urmărești pe Cristina Pucean. Așteptăm cu nerăbdare răspunsurile voastre pe „Ai un pont?”. De asemenea, dacă mai aveți sugestii referitor la oamenii despre care mai doriți să citiți, spuneți-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

totul despre ian cine este nume real varsta cariera

Totul despre Ian: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

La povești și cântece de suflet în Sufrageria Irinei Rimes - datele turneului

La povești și cântece de suflet în Sufrageria Irinei Rimes – datele turneului