in ,

Totul despre Cristian Florea: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Cristian Florea: cine este, vârsta, biografia, cariera

În acest prezent plin de vloggeri pasionați de tehnologie, ai auzit cu siguranță despre Cristian Florea.

Cine este Cristian Florea?

Cine este? Păi, un mare pasionat de tehnologie și gadgeturi, care nu doar că adoră să descoasă orice legat de acest subiect, dar el și explică pe înțelesul tuturor lucrurile pe care le cunoaște atât de bine.

 

Vârsta lui Cristian Florea

Cristian Florea s-a născut în Focșani, dar în prezent locuiește în București. Ziua lui este pe data de 30 mai 1993, așadar abia a împlinit vârsta de 31 de ani.

Biografia lui Cristian Florea

La fel ca majoritatea vloggerilor pasionați de tehnologie, Cristian Florea și-a descoperit această pasiune în copilărie. Obișnuia să desfacă orice îi trecea prin mână, fie că era vorba despre gadgeturi și casetofoane, fie că era vorba chiar despre jucării. După aceea, Cristian Florea a început să înțeleagă cum funcționează un PC, precum și modul în care pot fi create siteuri, deci tot ceea ce era necesar pentru a putea populariza informațiile pe care le deținea încă de la o vârstă fragedă.

Cristian Florea este căsătorit din anul 2020 cu Irina Florea. În rest, nu obișnuiește să ofere detalii legate de viața sa personală și poate că este mai bine să ne concentrăm pe cariera sa și pe modul în care cunoștințele sale pe plan profesional ne pot îmbunătăți și nouă contactul cu tehnologia.

Cariera lui Cristian Florea

Cristian Florea a început să creeze conținut în anul 2008. Totul a început de la dorința sa de a putea spune și altor persoane interesate despre ceea ce îl pasiona și despre ceea ce obișnuia să învețe constant, fără să se plictisească.

A lucrat inițial într-o agenție de digital marketing, unde nu s-a oprit din a-și dezvolta abilitățile timp de 7 ani. Astfel, Cristian Florea se poate lăuda cu faptul că a creat conținut pentru zeci de branduri. De asemenea, a susținut cursuri de formare în digital marketing și a coordonat numeroase campanii de comunicare online, care au avut un real succes. Făcând toate aceste lucruri pentru clienții săi, Cristian Florea a realizat că poate să creeze propriul conținut video.

Așa a reușit, în 2019, să popularizeze conținut educativ pe canalul Youtube pe care l-a pornit. Acolo a încărcat o mulțime de informații în special despre tehnologie. Datorită urmăritorilor săi care nu încetează să se aboneze la canalul său, Cristian Florea a transformat clipurile despre trucuri și recomandări în materie de tehnologie într-un job de zi cu zi. Asta l-a surprins și pe el, deoarece succesul pe care îl are nu fusese atât de bine imaginat în faza de planificare a canalului.

Câteva sute de mii de persoane văd zilnic conținutul video pe care Cristian Florea îl creează împreună cu echipa sa formată dintr-un Project Manager și o echipă de editori video profesioniști.

Poți găsi informații importante despre ceea ce face Cristian Florea pe unul dintre canalele acestea, în ordinea în care le-a expus și el pe siteul personal:

YouTube – canalul de YouTube Cristian Florea a atras în ultimii ani peste 120.000 de abonați și peste 25 de milioane de vizualizări, iar în fiecare lună se acumulează peste 1.000.000 de vizualizări noi pe canal.

Facebook – pe pagina de Facebook a adunat o comunitate de peste 275.000 de persoane, iar în fiecare lună se acumulează peste 2.500.000 de vizualizări noi ale clipurilor video.

TikTok – locul în care poți găsi clipuri scurte cu trucuri și sfaturi de tehnologie. Aici a strâns peste 400.000 de abonați, peste 4.600.000 de aprecieri ale conținutului, iar lunar se strâng aproximativ 10.000.000 de vizualizări noi pentru conținutul publicat pe platformă.

Instagram – pe Instagram a adunat o comunitate de peste 100.000 de urmăritori, efervescentă, activă, pasionată de noile tehnologii și tips & tricks legate de dispozitivele pe care le folosim în fiecare zi.

LinkedIn – pe contul de LinkedIn a adunat o comunitate de peste 28.000 de abonați intresată de tech, antreprenoriat, business și marketing.

Dacă asta nu te-a convins să apelezi la Florea pentru a afla lucrurile de care ai nevoie în privința tehnologiei, nu știm nici noi ce altă recomandare ar ajuta.

Tu ai auzit de Cristian? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Jimmy Hex

Totul despre Jimmy Hex: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Totul despre Irina Fodor: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Irina Fodor: cine este, vârsta, biografia, cariera