in

AdorAdor

Creatorii noștri de conținut favoriți care au fost prezenți la deschiderea primului magazin HalfPrice din București

În luna septembrie, lanțul de magazine off-price retail HalfPrice a deschis cel de-al treilea magazin din România.

Acesta este în AFI Cotroceni, și este cel mai mare magazin din țară. Cu o dimensiune de aproape de 3.000 metri pătrați, HalfPrice este pregătit să găzduiască mii de produse de brand la prețuri avantajoase.

Haide să vedem ce influenceri români au luat parte la eveniment!

Domnica Mărgescu

Domnica, directorul de modă al Elle România, a luat parte la deschiderea oficială a magazinului HalfPrice. 

Lucrând în acest domeniu și fiind un trendsetter, nu este de mirare că vedeta se numără printre invitații la acest eveniment.

Renata Bota

Dacă nu o cunoști pe Renata, aceasta este un influencer în sfera lifestyle și travel. Aceasta dă dovadă de un stil aparte, iar cei 43K de followeri ai ei sunt, cel mai probabil, de acord.

Alexandru Gilca și Valerie Lungu

@valerie.lungu

Everybody knows….

♬ original sound – elif

Creatorii de conținut s-au prezentat la eveniment în mare stil. Purtând niște outfituri foarte reprezentative pentru ei, dar ieșite totuși din tipar, aceștia arată superb împreună. Deoarece prezența lor inspiră de fiecare dată, au fost o alegere chiar evidentă, după părerea mea.

Cezara Munteanu

Cezara este prezentatoare TV, actriță și o mare influență în România. Publicul ei numără peste 111K de persoane pe Instagram, motiv pentru care este una dintre invitații de top ai lansării magazinului HalfPrice.

De o frumusețe deosebită, actrița postează din toate colțurile lumii pe Instagram și oferă conținut de calitate ridicată fanilor săi.

Actually, toți acești influenceri ,,are at the top of their game”, personal eu mă simt foarte inspirată de ceea de postează ei.

Fie că vorbim despre locații, accesorii sau ținute, aceștia reprezintă o alegere evidentă pentru acest eveniment.

Câteva cuvinte despre HalfPrice

Echipa acestui lanț de magazine lucrează continuu pentru a găsi cele mai accesibile prețuri pentru produse de înaltă calitate. Așadar, publicul poate să găsească acum brandurile preferate atât în București, cât și în Pitești și Turda.

Aceștia oferă o gamă uriașă de produse, printre care articole vestimentare, accesorii, articole sport, jucării și mobilier. De asemenea, asta înseamnă că au concurenți din segmente diferite.

Iar datorită prezenței pe care o are pe social media, HalfPrice va fi ,,ochit” de mulți viitori clienți. Ba chiar mai mult, Joanna Czyżewska, vicepreședinte al board-ului HalfPrice susține că va fi concurență mare la cumpărături. Așadar, dacă vrei să cumperi ceea ce îți place, trebuie să fii pe fază.

HalfPrice este o companie a grupului CCC, un retailer foarte cunoscut de încălțăminte și îmbrăcăminte din Europa. Pe lângă HalfPrice, grupul deține magazinele CCC și propriile platforme de comerț electronic, epantofi.ro și MODIVO.

Magazinul HalfPrice este relativ nou, fiind lansat abia în anul 2021. Cu toate acestea, s-a dezvoltat cu o rapiditate nemaipomenită, având în prezent peste 100 de magazine în 9 țări.

Ce părere ai despre această știre? Vrei să vizitezi magazinul din București?

Lasă-ne o reacție, comentariu sau sfat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Riverdale

Cum s-a încheiat Riverdale? Spoiler alert!

Cine are ziua de naștere pe 16 septembrie?