in

AdorAdor

Creatorii noștri de conținut favoriți de la Digital Divas 2023

Digital Divas este evenimentul care, de peste zece ani, adună și premiază femeile (și nu numai) care creează conținut și se impun în digitalul autohton.

Există mai multe categorii în care creatorii sunt repartizați: de la bloggeri de lifestyle până la tiktokeri fresh. Câștigătorii sunt aleși în funcție de votul publicului (50%) și cel al juraților specializați din domeniul comunicării.

Anul acesta, evenimentul s-a organizat la Palatul Bragadiru și am avut și eu ocazia să fiu prezentă la eveniment, fiindcă Zenobisme.ro, blogul meu, a fost nominalizat la Best Lifestyle Content Creator.

Nu am câștigat, dar am cunoscut oameni minunați și am fost prezentă la una dintre cele mai frumoase gale.

Cele mai importante categorii și câțiva creatori pe care merită să-i urmărești de la Digital Divas 2023

Best Blogger in Fashion & Beauty: Adina Necula, a câștigat prima poziție. Este fondatoarea site-ului Lady Like, unde scrie despre beauty, modă și experiențe.


Best Health & Wellness Content Creator: Ela Crăciun ori #supermama a câștigat premiul întâi la această categorie și se remarcă prin articole deosebite despre parenting și nu numai.


Best Travel & Fashion Content Creator: Marilu Dobrescu a luat locul doi la această categorie, dar doresc să o menționez pe ea, fiindcă e una dintre cele mai asumate și dedicate femei din online-ul românesc.


Best Lifestyle Content Creator: la categoria unde am fost nominalizată și eu, cel de-al treilea premiu a ajuns la Diana Cosmin, creatoarea Fine Society, femeia care scrie atât de elegant despre lux și cultură și, mai ales, despre cărți.


Best Fashion Stylist in Social Media: Lica Popescu este co-fondatoarea The fine line, care oferă servicii de styling online.


Best Make-Up Artist in Social Media: ei bine, dacă ești activ pe TikTok, e foarte dificil să nu te fi „ciocnit” vreodată cu un clip al Cucutei. Fie că e vorba de eyeliner, aplicarea conturului de buze ori conturul feței, „Cucuta te învață”. M-am bucurat atunci când a luat al doilea premiu la această categorie.


 Rising Stars in Fashion & Beauty on YouTube: mi-a plăcut tare mult această categorie și mi-aș fi dorit să fie una similară și pe partea de blogging. În acest caz, câștigătoarea primei poziții a fost Laura Duță cu proiectul Mândră la oglindă.


 Best Fashion & Beauty YouTube Channel: a fost una dintre reginele YouTube-ului românesc, Andreea Balaban, o veritabilă Digital Diva care promovează delicatețea, inteligența și bunul gust.


Best Male Content Creator in Fashion & Lifestyle: această categorie este dedicată bărbaților care se remarcă pe zona de modă și lifestyle în online-ul autohton. Premiul întâi a fost acordat lui Emil Rengle, care, de altfel, a avut un dialog tare emoționat cu Cristina Stănciulescu în cadrul conferințelor din acea zi.


Most Active Content Creator for Social Causes: acest premiu special a fost acordat lui Eli Neicuț sau, așa cum o știe internetul, Eli Vorbește. O femeie dedicată, care s-a implicat, cu o deschidere umitoare, în mai multe cauze umanitare.


Lista completă a categoriilor și câștigătorilor o găsești aici. De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să ne spui care e preferatul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 12 septembrie?

horoscop

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 11 – 17 septembrie: clasamentul celor mai „norocoase” zodii