in

AdorAdor

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut români de pe Instagram în ianuarie 2024? Descoperă clasamentul complet, actualizat

Dragilor, este început de ianuarie, așa că putem vorbi deja de cei mai tari creatori de conținut români de pe Instagram.

Câteva nume de luna trecută se regăsesc și în acest top, dar pe alte poziții. Ești curios să afli despre cine este vorba?

Inna

Nu cred că există persoane în România care nu o cunosc pe Inna, indiferent dacă au ascultat vreodată o melodie a ei sau nu. Fac pariu că până și bunicii noștri de la țară au văzut-o, măcar o dată, la TV. Ei bine, Inna ocupă primul loc în topul celor mai tari creatori de conținut români de pe Instagram, unde a strâns o comunitate de 3,1 milioane de urmăritori.

Antonia

Luna trecută, Antonia se afla pe locul 4 în top, iar acum a mai crescut. Cu 2,8 milioane de urmăritori, Antonia este o cântăreață care a intrat în industria muzicii românești la o vârstă destul de fragedă, tot pe la începutul anilor 2000. Ea este mamă și își dedică conturile de Social Media modei.

Delia

Când vine vorba de cântărețe deosebit de active pe Social Media, Delia este o artistă care este imposibil de ignorat. Cu 2,7 milioane de urmăritori pe Instagram, Delia își dedică contul călătoriilor și modei.

Andra

Cum am zis și în decembrie 2023, Andra cântă, dansează și este mamă a doi copii. O puteți urmări constat și ca jurat la concursul „Românii au talent”.

Dorian Popa

Spre deosebire de luna trecută, Dorina Popa, cu 2,4 milioane de urmăritori pe Instagram, a mai scăzut în clasament. El a debutat în serialul „Pariu cu viața”, un soi de Glee românesc și a devenit cunoscut datorită formației Lala Band.

Nicole Cherry

Nicole are 2,3 milioane de urmăritori pe Instagram și este o artistă cu care am crescut. Îmi amintesc și acum „Memories”, melodia care a propulsat-o și codițele care o scoteau din banal. Acum, Nicole Cherry este mamă și își dedică contul de Instagram muzicii.

Smiley

Pe Instagram, Simley este la fel de simpatic și fun exact ca în emisiunile la care este jurat sau prezentator. Dacă te numeri printre cei 2,1 milioane de oameni care-l urmăresc, probabil că știi deja asta.

Alina Eremia

Alina are două milioane de urmăritori pe Instagram și este cântăreață de muzică pop care, la fel ca Dorian Popa, s-a făcut cunoscut-o publicului larg prin serialul „Pariu cu viața” și al trupei Lala Band.

Andreea Mantea

Andreea a fost și este prezentatoare TV. Ea se numără printre cei mai cunoscuți creatori de conținut români de pe Instagram, dedicându-și contul sitlului de viață.

Selly

Spre deosebire de creatorii listați mai sus, Selly ocupă ultimul loc în clasament. El s-a făcut cunoscut prin vlogurile care s-au viralizat încă de când era numai un puști.

Scrie-ne pe Ai un pont? și spune-ne care este creatorul tău de conținut român de pe Instagram preferat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 5 ianuarie?

Șerban Lorena și pozele sweet postate cu iubitul ei