in ,

AdorAdor PlângePlânge

Totul despre Costi Max: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

totul despre costi max cine este varsta cariera nume real buzz house cover

Costi Max, până acum ceva timp, era doar un puști din Medgidia destul de activ în online, în special pe YouTube.

În acest articol vei descoperi totul despre Costi Max, de la cine este și cum s-a schimbat viața lui în ultimii ani până la numele lui real, vârsta pe care o care și cariera.

Cine este Costi Max?

Costi Max este câștigătorul celui de-al patrulea sezon al emisiunii-concurs, BUZZ House, gândită și produsă pe YouTube de Shelly.

Acesta avea doar 19 ani și era un vlogger din Medgidia când BRomania l-a descoperit și l-a cooptat în echipa sa şi în filmul pe care l-a regizat, „5GANG: Un altfel de Crăciun“.

Până să debuteze în film, Costi posta clipuri precum: cum să te descurci pe litoral cu bani puţini, cum să supravieţuieşti ca student, care sunt tipurile de liceeni, cum se desfăşoară Bacalaureatul la liceele din Constanţa, cum decurge un interviu de angajare, cum e viaţa în căminele studenţeşti din Bucureşti și nu numai.

„Unii vloggeri făceau foarte multe vizualizări şi primeau aprecieri pe nişte chestii destul de banale, din punctul meu de vedere. Aşa că am spus: De ce ei pot şi eu nu?“, a spus actorul.

Cu Selly în rolul principal şi cu Matei Dima ca regizor debutant, „5GANG“ este cel mai bine vândut film românesc în primul weekend de la lansarea din 27 decembrie 2019 din ultimii 30 de ani.

 

Costi Max a interpretat un rol negativ – pe Carafă junior, fiul interlopului Carafă, jucat de Micutzu (Cosmin Nedelcu).

Care este numele real al lui Costi Max?

Costi Max nu este chiar un nume de scenă, ci mai mult o prescurtare a numelui său real, pentru a fi mai ușor de reținut și pronunțat.

Numele lui Costi Max este Costin Maxinese.

Ce vârstă are Costi Max?

Costi Max a debutat în industria filmului la numai 19 ani, iar acum are vârsta de 25 de ani.

Cum arată cariera lui Costi Max?

Clipurile lui Costi Max au zeci de mii de vizualizări, iar cooptarea în echipa lui BRomania, celebrul vlogger constănţean Matei Dima, l-a făcut şi mai vizibil.

„BRo m-a remarcat, a spus că s-a regăsit în mine – şi asta m-a surprins, şi m-a ambiţionat. Mulţi apropiaţi sunt de părere că noi doi semănăm foarte mult la atitudine, la gesturi. Am păstrat legătura şi pe parcurs, am descoperit cât de multe avem în comun: de la faptul că amândoi ne-am dat seama în clasa a XII-a ce o să facem pe viitor până la faptul că mamele noastre se tund la acelaşi salon din Constanţa“, a povestit Costi.

BUZZ House și Costi Max

Costi Max se pregătește să apară în cel mai recent film produs de Selly, intitulat „BUZZ House”. Filmul poartă numele emisiunii-concurs „BUZZ House”, al cărui sezon 4 l-a avut pe Costi Max ca și câștigător, după cum am mai zis deja.

@costimax23

E confirmat de dictator!🤝🏼

♬ sunet original – Costi Max

În acest film, în afară de Costi Max, vor apărea și alți concurenți din cel mai recent sezon al emisiunii, printre care se numără Drăcea, Erika Isaac, Vlad Munteanu, Vlad Neamțu, Cezara Cristescu, Skrl3t, David Ioan, Adrian Elicopter de lupta, Iorga și Maya.

Ce cifre are Costi Max în online?

YouTube: CostiMax, 100K urmăritori

Facebook: costy.max.9, 1,9K urmăritori

Instagram: costimax23, 116K urmăritori

TikTok: costimax23, 459,7K urmăritori

Tu l-ai urmărit pe Costi Max în BUZZ House, emisiunea lui Shelly? Scrie-ne pe „Ai un pont?” și povesteș-te cât de nerăbdător ești să apară comedia horror cu același nume în cinematografe.

Așteptăm cu nerăbdare să citim răspunsurile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

totul despre adrian elicopter de lupta cine este nume real varsta cariera

Totul despre Adrian Elicopter de Luptă: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Olivia Addams își recuperează sentimentele în ”Feelings Back”

Olivia Addams își recuperează sentimentele în ”Feelings Back”