in ,

AdorAdor OMGOMG DrăguțDrăguț ExcitedExcited

Totul despre Cosânzenele Gătesc: Cine sunt, Carieră, Relații

Află cele mai importante detalii despre bucătăresele tale favorite de pe TikTok, Cosânzenele Gătesc!

Când auzim de Cosânzenele Gătesc, cei mai mulți dintre noi ne gândim la cozonacii apetisanți și pufoși de la secțiunea For You, de pe TikTok. Cu un concept inedit și bine pus la punct, Cosânzenele Gătesc se bucură de atenția urmăritorilor pofticioși, inițiativa acestora fiind pe o pantă ascendentă continuă.

Dar, cine sunt Cosânzenele Gătesc?

Fetele care au dat naștere conceptului de „Cosânzenele Gătesc”, sunt două surori foarte pasionate când vine vorba despre domeniul culinar. Ele sunt Amelia și Maria, și s-au făcut remarcate prin intermediul platformelor Instagram și TikTok, împărtășind cu comunitatea lor, cele mai originale rețete culinare. Pe lângă pasiunea pentru gătit, Cosânzenele Gătesc, cochetează și cu promovarea unui stil de îngrijire personală, orientat către sănătatea părului și realizarea unor coafuri divine, beauty și fashion, pe blogul lor oficial Cosânzene.ro.

Povestea lor a început in urmă cu aproximativ 9 ani, când și-au dat seama ca în online-ul românesc, nu există nicio pagină dedicată împletiturilor, dorind să păstreze idea naturaleții, povestirii, basmului și magiei. Tocmai de aici, din basm și magie, vine și ideea de cosânzene. Cu toate acestea, surorile ne dezvăluie faptul că numele de cosânzene nu a fost o idee proprie, ci a unui prieten foarte apropiat.

Deși sunt surori și seamănă izbitor de bine din punct de vedere fizic, ele sunt destul de diferite. Amelia este o perfectionistă si are foarte multă răbdare, pe când Maria, își pierde răbdarea foarte rapid, dar o putem înțelege. „Dacă Ame fotografiază apusul”, Maria fotografiază răsăritul. Dacă Maria se pricepe cel mai bine la gătit mâncare românească, Amelia excelează pe partea de mâncăruri „mai light” și organizarea micurilor dejun.

Dintre cele două, Amelia, sora cea mare, este mai prezentă în mediul online. Pe lângă proiectele la care lucrează împreună cu sora ei, aceasta activează și ca redactor în cadrul revistei online de lifestyle feminin, numită Kudika, încă din anul 2016.

La celălalt pol, Maria, sora cea mică, este căsătorită si are doi copii, Aaron și Cleopatra. În cadrul emisiunii La Măruță, Amelia s-a amuzat, specificând faptul că Maria „i-a luat-o înainte”, însă, aceasta nu se arată a fi afectată de acest aspect, dimpotrivă, arătând că se bucură din plin pentru reușitele surorii ei mai mici.

Sursă imagini Instagram: cosanzenele.gatesc

Cum a luat naștere conceptul de Cosânzenele Gătesc?

Cosânzenele Gătesc, pare a fi genul de proiect despre care ai spune că a avut o bază puternică de implementare. Cu toate acestea, ele recunosc faptul că idea proiectului nu a fost una planificată, ci din contră, a venit de la sine.

Conceptul de Cosânzenele Gătesc s-a dezvoltat încă din pandemie, când cele două au descoperit împreună pasiunea pentru arta culinară. Totuși, evidențiază faptul că nu au fost din totdeauna niște bucătărese pricepute. Tot La Măruță, Amelia recunoaște  că prima supă de pui cu fidea gătită de ea, a stat pe aragaz timp de 4 ore, urmând ca rezultatul final să fie unul cu adevărat dezastruos. Însă, cu toții învățăm din greșeli!

Poti găsi varianta lungă a emisiunii dând click chiar aici!

„E drăguț să vezi cum o pasiune se transformă în business”, a declarant Amelia tot în cadrul aceleiași emisiuni.

Poate mulți dintre voi vă întrebați, cine se ocupă de partea tehnică și design, cine filmează conținutul video și cine îl editează. Ei bine, Cosânzenele Gătesc au învățat singure să facă poze, să filmeze și să editeze, prin multă muncă și experimentare. Astfel, evidențiază cât de important este să continui să muncești și să nu te dai bătut, indiferent cât de grele sunt provocările care pot apărea în calea indeplinirii visurilor tale.

P.S. Cosânzenele Gătesc au împărtășit cu comunitatea lor primul lor signature dish – o rețetă inedită de cozonac. Da, ai citit bine, un cozonac care îți amintește de dulcea copilărie. Partenerii și susținătorii lor în acest proiect, sunt cei de la Fabio, iar posibilitatea de achiziționare a cozonacilor se face prin intermediul Dolce Difabio, cu precomandă de două zile. Poți opta pentru livrare la domiciliu sau poți să îi preiei chiar tu! This is so cool!

Despre relații

Deși cunoaștem faptul că Maria are un partener de viață, împreună cu care se bucură de compania celor doi copii minunați, aceasta este destul de rezervată în a oferi mai multe detalii despre viața ei personală. Totuși, există pe pagina oficială de lifestyle Cosânzene.ro, câteva articole unde Maria împărtășește câteva dintre frumoasele momente petrecute împreună cu cei doi copii ai ei.

Pe de altă parte, Amelia nu a dezvăluit informații despre existența unui partener de viață, însă știm cu siguranță că este dedicată în totalitate relației ei cu cele două proiecte de suflet „Cosânzene.ro” și „Cosânzenele Gătesc”.

Dacă ai vreun pont sau recomandare, just let me know, abia aștept să-ți citesc mesajul, aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre SNIK: Cine este, Nume real, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre SNIK: Cine este, Nume real, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Amuly_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Amuly: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră